Έχει κανονικό δεξί μπακ

Υπάρχουν θέσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός «πονάει» από την αρχή της σεζόν. Υπάρχουν και άλλες που έχει εκτεθεί από την κατάσταση ποδοσφαιριστών του. Στα πλάγια μπακ για παράδειγμα οι Γιόχανσον -κατά κύριο λόγο- και Ινσούα μοιάζουν αγνώριστοι.

Το καλό για τους «πράσινους» είναι πως δεξιά υπάρχει έτοιμη λύση. Ο Παναθηναϊκός

έχει ένα δικό του παιδί που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα. Στο ματς με την ΑΕΛ ο Κώστας Αποστολάκης αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά και έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Με την Παναχαϊκή το ματς δεν αποτέλεσε κριτήριο, αλλά κόντρα στη Λαμία δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο. Αγωνιζόταν απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και είχε να αντιμετωπίσει έναν αρκετά επικίνδυνο εξτρέμ. Ο Ρόμανιτς έχει εκθέσει άλλα μπακ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ δημιούργησε προβλήματα και στο ματς του πρώτου γύρου σημειώνοντας το γκολ των «κυανόλευκων».

Με την εικόνα που έχει ο Αποστολάκης στο διάστημα που έχει αγωνιστεί, αλλά και τα όσα έχει δείξει στη διάρκεια της σεζόν ο Γιόχανσον, ίσως να ήρθε η στιγμή να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα ο πρώτος. Το καλοκαίρι ούτως ή άλλως ο Γιόχανσον θα αποχωρήσει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες έχοντας αυτή την εικόνα. Αντιθέτως, με το να στηρίξει συνολικά ο Παναθηναϊκός τον Αποστολάκη, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Δικό του παιδί είναι, θα κάνει μισή γεμάτη σεζόν και στη συνέχεια θα έχει καλύτερη εικόνα και το κλαμπ για το πώς να κινηθεί το καλοκαίρι στη συγκεκριμένη θέση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Έχει κανονικό δεξί μπακ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα