Έχει μπροστά… ένα μήνα δουλειά η ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου την ώρα που όλη η ΑΕΚ πανηγύριζε στην Τρίπολη με περίσσια σοβαρότητα και ωριμότητα τόνιζε ότι η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα στην συνέχεια και ότι πρέπει από εδώ και πέρα να βοηθηθεί επιστημονικά.

Ετσι στο πρώτο διάστημα της διακοπής έκανε αυτό. Πριν λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πέρασαν από εργομετρικά. Μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη από τον Κωστένογλου και τον Ιλια Ιβιτς.

Για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και τι… δεν έγινε στο διάστημα της προετοιμασίας από τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους συνεργάτες του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, λοιπόν, πήραν τις μετρήσεις και από εκεί εκπονήθηκε το πλάνο των επόμενων προπονήσεων, αλλά και το πως θα κυλήσει το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις όντως υπάρχει πρόβλημα από την καλοκαιρινή δουλειά, αλλά διορθώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάμε για… τέλος μεταγραφών

Αυτό είναι το σημαντικό. Η κατάσταση επουδενί δεν είναι μην αναστρέψιμη και θεωρούν ότι με δουλειά περίπου ενός μηνός η ομάδα θα μπει στον ίδιο δρόμο και θα μπορεί να προχωρήσει. Τι σημαίνει αυτό. Οτι μέχρι και την επόμενη διακοπή πρωταθλήματος που θα προκύψει στα μέσα Οκτώβρη (μετά την 6η αγωνιστική) οι «κιτρινόμαυροι» θα δουλεύουν πάνω στο πρόβλημα που εντοπίστηκε ώστε να έρθουν σε κανονικότητα.

Αρα από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα μπορεί η ΑΕΚ να μπει σε κανονικούς ρυθμούς για να μπει και το επίπεδο δουλειάς εκεί που πρέπει. Μέχρι τότε βεβαίως πρέπει να συνεχιστεί η εντατική δουλειά στα Σπάτα και εν μέσω αγώνων.

Διότι μέχρι την επόμενη διακοπή η «Ενωση» αντιμετωπίζει αρχικά την Λαμία εντός.

Στη συνέχεια, τον Παναιτωλικό εκτός, τον ΠΑΟΚ εντός και Λάρισα εκτός.

Τέλος, επανέρχεται με το ματς με τον Βόλο εντός έδρας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Έχει μπροστά… ένα μήνα δουλειά η ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα