e-ΕΦΚΑ: Πού λειτουργούν και ποιους ασφαλισμένους εξυπηρετούν οι νέες Τοπικές Διευθύνσεις
e-ΕΦΚΑ: Άρχισε από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 η λειτουργία νέων Τοπικών Διευθύνσεων σε αρκετά σημεία της χώρας, όπως θα δείτε παρακάτω.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοίκηση:
«Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων, προχωρεί στη σύσταση νέων Τοπικών Διευθύνσεων με την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές.
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος
Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας από την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 των νέων Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ και της Διεύθυνσης ΚΕΑΟ ως ακολούθως:
– της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β΄ Πέλλας, με έδρα τα Γιαννιτσά (οδός Τέρμα Τσακμάκη, ΤΚ 58100, Γιαννιτσά). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του Δήμου Πέλλας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.bpellas@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2382084360-23820 84361).
– της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Α΄ Κοζάνης με έδρα την Κοζάνη, (οδός Ερμού και Λιούφη Στοά, ΤΚ 50132, Κοζάνη). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των Δήμων Κοζάνης, Βοΐου και Σερβίων-Βελβεντού της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.akoz@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2461055801-2461055819).
– της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Καρδίτσας, με έδρα την Καρδίτσα (οδός Ιεζεκιήλ 38Α, ΤΚ 43131, Καρδίτσα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου td.kard@efka.gov.gr ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2441064800-2441064847).
– της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου (οδός Δ. Σιδέρη 10, ΤΚ 30200, Μεσολόγγι). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των Δήμων Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και Ξηρομέρου (εκτός της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας) της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.aaitol@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2631055915-2631051025).
– της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Γ΄ Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα τη Ναύπακτο (οδός Λόρδου Βύρωνα 1, ΤΚ 30300, Ναύπακτος). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του Δήμου Ναυπακτίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.caitol@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2634038477-2634038480).
– της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Κέρκυρας, με έδρα τα Ιωάννινα (οδός Παύλου Μελά 34, ΤΚ 45444, Ιωάννινα) και χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ioanina@keao.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2651059693-26510 59694) και με το Αποκεντρωμένο Τμήμα ΚΕΑΟ Κοζάνης, με έδρα την Κοζάνη με χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας (οδός Ερμού & Λιούφη Στοά, ΤΚ 50132, Κοζάνη, email: kozani@keao.gov.gr)ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2461055848-24610 55835)».
Διαβάστε ακόμη:
Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο γυρνάει στις προπονήσεις – Δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητά του»
Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Πέθανε ο αστυνόμος Μάουζερ από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αυτός είναι ο 32χρονος σύντροφός της και πρώην ποδοσφαιριστής με την κοκαΐνη [Βίντεο]
- Στη Σύρο ο Εισαγγελέας Εφετών Πειραιά που ζήτησε συμπληρωματική ανάκριση για τον Μαρινάκη!
- ΠΑΟΚ: Χρήση κρότου λάμψης των ΜΑΤ στην πορεία των οπαδών (vid)
- Βαθιά το χέρι στην τσέπη από Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι – Τα τέστ, το κόστος, τα πρόστιμα
- Ολυμπιακός: Η παλιά φρουρά και τα κρυφά όπλα του Μαρτίνς
- Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για παίκτη... δύο εκατομμυρίων
- Η κρυφή γοητεία του πανάκριβου πρωταθλήματος που όλοι βρίζουμε
- «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει»
- e-Sportime (11/9): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Η νέα ΑΕΚ είναι «εδώ»!
- Πλησιάζει η ώρα για την αναβάθμιση στα Windows 11
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sportime
- ΠΑΟΚ: Χρήση κρότου λάμψης των ΜΑΤ στην πορεία των οπαδών (vid)
- e-Sportime (11/9): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Η νέα ΑΕΚ είναι «εδώ»!
- e-ΕΦΚΑ: Πού λειτουργούν και ποιους ασφαλισμένους εξυπηρετούν οι νέες Τοπικές Διευθύνσεις
- Big Brother 10/9 – Επιβεβαίωση: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε!
- Γιώργος Αρώνης: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος»
- Παναθηναϊκός: Άντε να δούμε
- Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021
- Big Brother: Η αμηχανία της Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Κεχαγιά (vid)
- Ατρόμητος: Έδωσε το «παρών» στην ιστορική σύσκεψη της ECA
- Ιωάννινα: 25χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από ταράτσα πολυκατοικίας

- Τελευταία Νέα Sportime
- e-ΕΦΚΑ: Πού λειτουργούν και ποιους ασφαλισμένους εξυπηρετούν οι νέες Τοπικές Διευθύνσεις
- Γιώργος Αρώνης: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος»
- Παναθηναϊκός: Έξι σημεία προελέγχων για εισιτήρια, ταυτοπροσωπεία και πιστοποιητικά εμβολιασμού
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ με Ατρόμητο
- Big Brother 10/9 – Επιβεβαίωση: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε!
- Ατρόμητος: Έδωσε το «παρών» στην ιστορική σύσκεψη της ECA
- e-Sportime (11/9): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Η νέα ΑΕΚ είναι «εδώ»!
- Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021
- The Bachelor: Όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις και λιποθυμία!
- Παναθηναϊκός: Άντε να δούμε
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Η ΓΓΑ και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
- Παραμένει σε ΜΕΘ ο Πελέ, αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του
- Αστέρας Τρίπολης – Με τρεις απουσίες στο Αγρίνιο
- Νέα μέτρα – Τι αλλάζει από Δευτέρα σε μετακινήσεις με αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ
- O αποκλεισμός της Φερνάντεζ από την Ραντουκάνου στο Wimbledon
- Τέλος από την Σάο Πάουλο ο Ντάνι Άλβες λόγω χρεών
- Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ατόμων με Ακρωτηριασμό
- Αναδεικνύονται οι πρωταθλητές Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών 2021
- Μπαίνει στο κλαμπ των «1000αρηδων» ο Μουρίνιο
- Τσέφεριν – «Δεν θα με πείραζε αν έφευγαν από το Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»