e-Sportime (7/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

23:40 6/4/2024 - Πηγή: Sportime

e-Sportime (7/4): Η αντίστροφη μέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Οι τέσσερις μονομάχοι δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και αυτή μπορεί να μειωθεί και άλλο! Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ πάει στην έδρα της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα επηρεάζει

και τους δύο που ακολουθούν.

Ο Παναθηναϊκός παίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη έναν μήνα και κάτι πριν τα πουν οι δυο τους στον τελικό του Κυπέλλου. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός θα έχει αντιμετωπίσει τη Λαμία. Οι τρεις φιλοξενούμενοι, μάλιστα, είχαν χάσει σε αυτές τις έδρες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Όπως θα έλεγε και ο Τάσος Αρνιακός, υψηλή για ην εποχή θερμοκρασία στα τρία συγκεκριμένα γήπεδα.

e-Sportime (7/4): Δύο σελίδες παρασκήνια με αποκαλύψεις!

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και τώρα έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο. Τα παρασκήνια επιστρέφουν με ένα γεμάτο δισέλιδο.

Χαμός από ξένους scouts στο ΑΕΚΠΑΟΚ.Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων και η άποψη ενός συμπαίκτη του μετράει.Ο Κωνταντίνος Τζολάκης και η ανατροπή που προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός.Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Γιώργου Αθανασιάδη.

Τα τελευταία και πιο σημαντικά νέα από τις ομάδες του Big-5 και οι στοιχηματικές επιλογές του Χοσέ για όλα τα γούστα.

Κατεβάστε την e-Sportime (7/4/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα