e-Sportime (2/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Δεν πάει πουθενά ο Μαρτίνς

e-Sportime (2/11): Οι Times έγραψαν πως η Νιούκαστλ σκέφτεται σοβαρά να κάνει κίνηση για τον Μαρτίνς, αλλά στο λιμάνι δεν ανησυχούν.

e-Sportime (2/11): Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών εμφανίζεται να βρίσκεται στη λίστα της πιο hot αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ομάδας εκεί έξω. Από ένα πολύ έγκυρο αγγλικό Μέσο. Οι «καρακάξες» πέρασαν σε αραβικά χέρια και έγιναν το πιο πλούσιο κλαμπ στον κόσμο. Έχουν μεγαλεπήβολα project, δεν υπάρχει ταβάνι στις φιλοδοξίες

τους.

Τι ισχύει; Πώς αντέδρασε ο Ολυμπιακός, αλλά και από το περιβάλλον του Μαρτίνς; Οι απαντήσεις βρίσκονται εντός της σημερινής ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Όπως και για το νέο ρόλο του Ματιέ Βαλμπουενά στους «ερυθρολεύκους».

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Το ΑΕΚ-Άρης ακόμα σηκώνει σκόνη, για διάφορους λόγους. Ο Γιάννης Χωριανόπουλος στέκεται στο αγωνιστικό σκέλος της υπόθεσης και εντοπίζει τις μεγαλύτερες μεταγραφικές ανάγκες των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά τι φταίει για τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού και παλεύει να τα διορθώσει.

Στον ΠΑΟΚ στρέφουν ήδη το βλέμμα στα πιθανά οφέλη, αγωνιστικά και οικονομικά, από το επικείμενο ματς με την Κοπεγχάγη. Κι είχαμε και το Ιωνικός – Βόλος 1-1, πολύ ωραίο ματς για φινάλε της αγωνιστικής! Κι όπως κάθε Τρίτη, καμαρώνουμε ξανά για τις στήλες NEXT DAY και Κοράκι, που κοσμούν τις σελίδες της εφημερίδας μας!

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Στο μπάσκετ, στεκόμαστε στο πώς ο νεανικός Παναθηναϊκός υπέταξε τον Κολοσσό, ενώ σας βάζουμε και στο κλίμα των σημερινών αναμετρήσεων για το Champions League. Και δεν ξεχνάμε, εννοείται, το στίβο – ο κλασικός αθλητισμός έχει πάντα περίοπτη θέση στην ηλεκτρονική μας έκδοση.

Κατεβάστε την e-Sportime 2-11-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-Sportime 211, Κατέβασε, Μαρτίνς,-Sportime 211, katevase, martins