e-Sportime (19/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πρέπει να φέρουν βαθμούς για την Ελλάδα

e-Sportime (19/8): Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν απόψε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και καλούνται να συνεχίσουν την πορεία τους για την Ελλάδα. Για να μπορέσει να βελτιώσει την θέση της στο ranking και να σταματήσει την κατρακύλα.

e-Sportime (19/8): Σε μια σεζόν όπου νωρίς έμειναν μόνο οι δύο από τους τέσσερις εκπροσώπους, η Ελλάδα

έχει ανάγκη απο δυνατές πορείες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας και καλείται να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Λουντογκόρετς.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Ριέκα και καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να αργεί στις μεταγραφές του, ωστόσο έχει ανοίξει διάφορα πρότζεκτ. Με αυτό του Σιδερά να ξεχωρίζει. Το πως και το γιατί θα το διαβάσετε στο e-Sportime.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την θάλασσα και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Η ΑΕΚ δέχεται πιέσεις για τον Λιβάι Γκαρσία. Οι Βόλφσμπουργκ, Γουότφορντ έκαναν τις κινήσεις τους, αλλά η πόρτα έμεινε κλειστή. Δεν ικανοποίησαν. Παράλληλα ο 23χρονος εξτρέμ έκανε τον καθαρισμό στο γόνατο και θα είναι εκτός για τέσσερις εβδομάδες.

Το θέμα του Γκιτάν στον Άρη

Ο Άρης που είναι πρωταγωνιστής στις μεταγραφές, έχει στα σκαριά κι άλλες κινήσεις. Ο Γκιτάν είναι μια από αυτές, αν και η Ρεν ανεβάζει τις απαιτήσεις της συνεχώς. Διαβάστε στην ηλεκτρονική εφημερία όσα έχουν συμβεί.

Επίσης διαβάστε το άρθρο του Γεράσιμου Μανωλίδη για τον Θοδωρή Βλάχο και τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο και το θέμα που προέκυψε με τον έμπειρο τεχνικό της Εθνικής ομάδας στο πόλο.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Παρέα μας, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Κατεβάστε την e-Sportime 19-8-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

e–Sportime: Σαρώνει στα downloads! Έτσι θα σας έρχεται ειδοποίηση στο Inbox – Δείτε την απαραίτητη ρύθμιση

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα