e-Sportime (1/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης

00:41 1/8/2021 - Πηγή: Sportime

e-Sportime (1/8): Μια κατάθεση ψυχής, που συγκλονίζει, στεναχωρεί και, κυρίως, προβληματίζει. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης τα είπε όλα…

e-Sportime (1/8): Δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος. Αδύνατον. Πώς να προσπεράσεις μια τέτοια στιγμή; Όταν ένας άνθρωπος ξεγυμνώνει τη ψυχή του για να πει δημοσίως το παράπονό του στη μεγάλη βιτρίνα που λέγεται Ολυμπιακοί Αγώνες… Το ότι ενώ προσπαθεί τόσο για να φέρει επιτυχίες και χαρές στη χώρα μας, στην ουσία παλεύει μόνος του… Στερούμενος ως και τα βασικά. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε πως σταματάει τον αθλητισμό. Επειδή

δεν τα βγάζει πέρα.

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ισοδύναμη με «αναρίθμητα μετάλλια» όπως σχολιάζει ο Γεράσιμος Μανωλίδης στο άρθρο του. Μια συγκλονιστική εξομολόγηση, που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα. Θα ιδρώσει το αυτί άραγε αυτών που αποφασίζουν; Η πολιτεία έχει τεράστιες ευθύνες. Αφού πάντως, δεν το κάνουν αυτοί, το κάνουμε εμείς. Ζητάμε μια συγνώμη από τον 30χρονο αρσιβαρίστα μέσω του πρωτοσέλιδου μας. Ας ελπίσουμε αυτοί που αποφασίζουν να βρουν το φιλότιμο… Και να κάνουν αυτό που πρέπει. Και όχι μόνο για τον Ιακωβίδη.

Μαζί μας στο πρωτοσέλιδο και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την θάλασσα και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι επίσης πάντα στο επίκεντρο της προσοχής της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, με ένα κλικ έχετε την τέλεια σύνοψη των πραγμάτων για την ελληνική αποστολή. Έχουμε και απεσταλμένο στο Τόκιο (Τόλης Λελεκίδης), οπότε τα βλέπουμε όλα… από μέσα! Ο Τεντόγλου «πέταξε» στο μήκος, η εθνική πόλο συνέχισε να σαρώνει (διέλυσε και τη Νότια Αφρική), ενώ Καραχάλιου και Γκολομέεβ ελπίζουν σε μετάλλιο!

Παρέα μας, στο πρωτοσέλιδο, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Εννοείται, βέβαια, έχουμε και τα… ποδοσφαιρικά μας. Για το κυνήγι του Ολυμπιακού για αριστερό μπακ, για το τι μάθαμε από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φένλο, για το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και για το «μαύρο κουτί» του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Άρη.  Τα καλύτερα παρασκήνια της Super League τα μαθαίνετε από εδώ, όπως και τα καλύτερα… Παρασκήνια σκέτο – το δισέλιδο που όλοι διαβάζουν! Μπάσκετ, διεθνή και στοίχημα είναι επίσης φουλ λαχταριστά και διαβαστερά στο e-Sportime!

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η εταιρία VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Κατεβάστε την e-Sportime 1-8-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

e–Sportime: Σαρώνει στα downloads! Έτσι θα σας έρχεται ειδοποίηση στο Inbox – Δείτε την απαραίτητη ρύθμιση

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα