e-Sportime (16/01): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης άνοιξε φτερά και πέταξε ψηλά

e-Sportime (16/01): Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης δεν είναι πια μαζί μας. Πάλεψε όσο μπορούσε και στη συνέχεια πέταξε για κάπου καλύτερα.

Σε ηλικία 30 ετών ο πρώην ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή έχοντας μοιραστεί νωρίτερα τις δυσκολίες που πέρασε.

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης γράφει μεταξύ άλλων στην τελευταία σελίδα του e-Sportime: «Ποτέ δεν είναι απλό ή εύκολο να μοιραστείς ένα πρόβλημα. Πολλώ δε να «τσαλακωθείς», να νιώθεις δυνατός ακόμα και τις στιγμές που η κλινική σου εικόνα δείχνει πως περνάς πολύ πολύ δύσκολα. Ούτε που ενδιαφέρθηκε για αυτά ο Γιώργος. Ομορφόπαιδο,

με σμιλεμένο κορμί, με social media που θύμιζαν μοντέλο μοιράστηκε με τον κόσμο όλη την ασχήμια της αρρώστιας του. Διότι, η ομορφιά της ψυχής του υπερκερνούσε τα πάντα.

Ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν. Είχε σκοπό να δώσει δύναμη σε όλους όσους περνούσαν μια δύσκολη στιγμή. Πέρασε το ηχηρό μήνυμα πως δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ την Πίστη μας στον Θεό, όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση που βιώνουμε. Ευχήθηκε για όλους.

Συνήθως, στα κλισέ για την περιγραφή του αγώνα που δίνει κάποιος με την επάρατη νόσο, κάνουμε αναφορά για «άνιση μάχη», «πάλεψε γενναία με το θηρίο» και άλλα τέτοια. Στην πραγματικότητα, ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης είχε κερδίσει από το ξεκίνημα. Τα «φτερά» του δεν μπόρεσε να του τα κόψει κανείς. Ως άγγελος πλέον, πέταξε ακόμα πιο ψηλά…».

e-Sportime (16/01): Η απόφαση του Καρβαλιάλ και το μήνυμα που έστειλε ο Αλμέιδα

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Γιατί ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να αλλάξει τερματοφύλακα στο παιχνίδι με την Κηφισιά.Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης και άλλων παικτών από τον Παναθηναϊκό.Δεν ήταν τυχαία ότι ο Πόνσε δεν έπαιξε ούτε λεπτό με τον Παναθηναϊκό.Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Άρης στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μαζί σας και η στήλη «Το Κοράκι» με έντονο παρασκήνιο από τον χώρο της διαιτησίας.

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ.

Κατεβάστε την e-Sportime 16-01-2024 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα