Λιγότερες πιθανότητες για επέκταση με Αθανασακόπουλο

Αθανασακόπουλος: Συγκαταλέγεται σε μία φουρνιά νεαρών παικτών που δείχνουν ότι έχουν πάρει τις βάσεις για να περάσουν την πόρτα της ανδρικής ομάδας.

Ο μικρός διαθέτει ωραίο στυλ, αγωνίζεται με ψηλά το κεφάλι, έχει καλή τεχνική και «βλέπει» δίχτυα, στοιχεία που ώθησαν τον Γιώργο Δώνη στην απόφαση να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και, μάλιστα, ως βασικός στις 21 Απριλίου, όταν ο Παναθηναϊκός

ηττήθηκε 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δύο εβδομάδες αργότερα αγωνίστηκε για 11 λεπτά στο νικητήριο 4-0 επί του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ.

Η κλήση στην εφετινή προετοιμασία στην Ολλανδία τού δημιούργησε ένα σχετικό (και φυσιολογικό) τρακ, ωστόσο οι «πράσινοι» έδειχναν να τον πιστεύουν πολύ.

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος κατέγραψε ένα σπουδαίο ξεκίνημα και την εφετινή σεζόν με την Κ19, ενώ παράλληλα, αγωνίστηκε 3 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Νέων τον περασμένο Νοέμβριο (σ.σ. σημείωσε και 1 γκολ επί της Αλβανίας).

Το «δεκάρι» με τα ηγετικά χαρακτηριστικά, πάντως, δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το περίφημο νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τούτη τη στιγμή οι πιθανότητες επέκτασης δεν θεωρούνται πολλές και ένας από τους λόγους είναι ότι εφέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα.

Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν στη… γωνία τον Αθανασακόπουλο, όμως προς το παρόν εκείνος εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα πρόκειται για μια υπόθεση που έχει… ψωμί, δεδομένου ότι εφέτος η ανδρική ομάδα δεν έχει αποκομίσει πολλά στο δημιουργικό σκέλος από τους μέσους του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λιγότερες πιθανότητες για επέκταση με Αθανασακόπουλο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα