Δούκας: «Πλέον κερδίζουν και δίκες στα χαρτιά»

Ιδιαίτερα αιχμηρός για άλλη μία φορά ήταν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, αναφορικά με το θέμα πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, «δείχνοντας» τον Ολυμπιακό και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Τόσα χρόνια μας συνήθισαν να κερδίζουν αγώνες και τίτλους στα χαρτιά, πλέον μάθαμε πως κατά τον ίδιο τρόπο μπορούν

να κερδίζουν και δίκες…».

Ο Λευτέρης Δούκας σχολίασε τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης και την απόφαση της εφέσεων να μη μπει στην ουσία κρίνοντας δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απόφαση πολιτικών γραφείων!» – Σοκαρισμένος  ο Σαββίδης

Σχολίασε πως ο Δικέφαλος ζητούσε επιτακτικά δίκη, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πείσει πως δεν πρέπει να μπουν στην ουσία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Εξ αρχής ο Ολυμπιακός πάσχιζε με κάθε τρόπο να περάσει το μήνυμα, πως οι δικαστές δεν πρέπει να μπουν στην ουσία της υπόθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ζητούσε επιτακτικά να γίνει κανονική δίκη και να κρίνουν οι δικαστές, βάσει των στοιχείων. Αυτών, που ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους παρουσίαζε ως ατράνταχτα και αδιάσειστα, θυμίζω!
Πως γίνεται άραγε να υπάρχει όπως λένε πολυϊδιοκτησία και να τρέμουν τη δίκη; Και πως γίνεται από την άλλη εμείς, οι «ένοχοι», να την επιζητούμε;

Στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση, όπου ο κατήγορος ψάχνει απεγνωσμένα αφορμές για να κρυφτεί κι ο ένοχος δε φοβάται.

Τόσα χρόνια μας συνήθισαν να κερδίζουν αγώνες και τίτλους στα χαρτιά, πλέον μάθαμε πως κατά τον ίδιο τρόπο μπορούν να κερδίζουν και δίκες…

The post Δούκας: «Πλέον κερδίζουν και δίκες στα χαρτιά» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα