Δολοφονία στη Θήβα: Ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε – Έρευνες της αστυνομίας

Ο 45χρονος, που δολοφονήθηκε στη Θήβα τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κώστας Τσαφταρίδης έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, τη στιγμή, που ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ένα μπλε αυτοκίνητο.

Το θύμα είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός του 45χρονου φέρει έξι

τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης, που παρακολουθούσε τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας και μόλις έφτασε στο σπίτι του τον πυροβόλησε, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που χειρίζονται την υπόθεση συνέλεξαν από το σημείο της εκτέλεσης εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές ή αν είχε επαφές με κύκλους της νύχτας.

Όπως αναφέρει το protothema.gr εξετάζεται αν ο Κώστας Τσαφταρίδης είχε «περίεργες» διασυνδέσεις στην Αττική, κάτι το οποίο δεν έχει προκύψει τουλάχιστον έως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ανάλυση ΝΥΤ: Και οι εμβολιασμένοι μπορεί να μολυνθούν από κορoνοϊό! Ποιος είναι ο λόγος

Ένοπλες Δυνάμεις: Τι θα ισχύει για τον εμβολιασμό των φαντάρων και των στελεχών

Σεισμός στην Κρήτη – Λέκκας: «Να προσέχουν οι κάτοικοι με παλιά σπίτια»

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα