Δημήτρης Λημνιός: Έτσι έγινε η ανατροπή και πήγε στον Παναθηναϊκό και όχι στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Με κάθε επισημότητα. Διότι, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Πως έγινε η ανατροπή και δεν πήγε τελικά στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια ήταν πως ο ΠΑΟΚ

δεν καιγόταν για την απόκτηση παίκτη που παίζει στα δεξιά της επίθεσης. Οι λύσεις του Δικεφάλου του Βορρά στη συγκεκριμένη θέση είναι αρκετές. Μόνο να σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζίφκοβιτς και ο Ντεσπόντοφ αρκεί για να αντιληφθούμε πως δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν θα αδιαφορούσε για έναν παίκτη που έχει περάσει ξανά από την ομάδα και είναι Έλληνας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν φάνηκε να έχει και ο ίδιος ο Λημνιός άλλη επιλογή. Παρότι, οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και καλή επαφή με τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν τελικά που αξιοποίησαν, για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος όμως είναι η ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί περισσότερο ο διεθνής εξτρέμ.

Γι αυτό ο Δημήτρης Λημνιός επέλεξε Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει λειψανδρία στους Έλληνες παίκτες. Το επόμενο διάστημα είναι μέσα στα πλάνα του συλλόγου να επενδύσει περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο και σε παίκτες με κάποια προοπτική. Διότι, οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή έχουν στο ρόστερ τους πολλούς ποδοσφαιριστές με ορίζοντα προσφοράς μαξ άλλη μία σεζόν. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο Δημήτρης Λημνιός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Σε ηλικία 25 ετών ψάχνει μια ευκαιρία για restart στην καριέρα του και ο Παναθηναϊκός είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τον ίδιο. Χρειάζεται χρόνο ο ίδιος ασφαλώς μετά από αρκετό διάστημα απραξίας και ο Παναθηναϊκός θα του τον δώσει, ξέροντας πως στις θέσεις των εξτρέμ (ειδικά σε παίκτες γραμμής) είχε περιθώριο για ενίσχυση.

Με φόντο περισσότερο το «αύριο» είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι της άμεσης προσφοράς είναι η αλήθεια. Ωστόσο, η διάθεση που έδειξαν στον Παναθηναϊκό και το πλάνο των ανθρώπων για τον Λημνιό κέρδισαν τον παίκτη που είπε άμεσα και το «ναι». Ο ΠΑΟΚ θα έκανε κίνηση περισσότερο επειδή βρέθηκε ο παίκτης μπροστά του…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα