Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεχώρισε»

08:18 1/6/2020 - Πηγή: Sportime
Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα υποψήφιο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει το Sportime:

Ξεχώρισε. Ο Βέλικο Παούνοβιτς βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο. Ο 42χρονος Σέρβος τεχνικός, που βρέθηκε κοντά στους «πράσινους» το 2015. Ψηλά στη λίστα και ο Ντάνι Πογιάτος. Τάσεις φυγής από αρκετούς παίκτες.

Μ.Ανδρουλάκης. ΠΑΟ;

Δεν πάω…

ΑΕΚ: Πρώτες συζητήσεις. Η ΑΕΚ έκανε κουβέντα με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Πότε αναμένονται εξελίξεις. Πώς έχει το θέμα με τον Σιμάνσκι. Η μεγάλη επιστροφή του Ολιβέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας 

Ολυμπιακός: Ο εκλεκτός. Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στον Χένρι Ονιεκούρου. Ποια τα οικονομικά δεδομένα με τον 23χρονο άσο της Μονακό. Οι επαφές με Νις για Τσιμίκα. Τι γίνεται με τον Ελαμπντελαουί.

ΠΑΟΚ: Ο… εξαφανισμένος Στοχ. Ακόμα και τώρα ο Σλοβάκος μοιάζει δύσκολο να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Τα πλάνα που ετοιμάζει ο Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Basket League: Η «ΚΟΜΠΡΑ» αποκαλύπτει πως τον δρόμο του Ρεθύμνου αναμένεται να ακολουθήσει κι άλλη ομάδα. Το πλάνο πρωταθλήματος, που έχουν στον ΕΣΑΚΕ σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων. Η τριπλή σύμπτωση στην ΕΟΚ με την αύξηση των ομάδων σε περίοδο εκλογών.

Άρης: Εμμονή Χαριστέα ο Αυλωνίτης, δεν… ψήνεται ο Καρυπίδης. Ανανεώνουν Ματίγια, Κόρχουτ.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεχώρισε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα