Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βασίλη μου»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (12/7) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

*Βασίλη μου – Ολυμπιακός και Σπανούλης θα είναι μαζί και επίσημα για 11η χρονιά – Το Sportime ξετυλίγει την ερυθρόλευκη ζωή του αρχηγού – Οι επιπλέον ρόλοι που θα έχει μέσα στη σεζόν.

*Αγιά Σοφιά – Και τώρα αγαπητοί λουστείτε

τους «καρπούς» του Ισλάμ!

*Δικαιοσύνη – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναζητούν το… δίκιο τους στο χορτάρι, αφήνοντας πίσω τις δικαστικές αίθουσες – Ποια τα πλάνα των Μαρτίνς, Φερέιρα – Έρχονται εξελίξεις με Αλ-Ταμάρι – Οι επαφές με Σούμπασιτς – Δεν παίζει μόνος του ο «Δικέφαλος» για Μενσά – Ν. Τοσκίτσης: Να δώσει απαντήσεις.

*Υποχρέωση – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία μονομαχία που πάντα έχει πολλά να δώσει – Τι ετοιμάζουν Δώνης, Καρέρα – Θέλει παραμονή ο Ανουάρ – Το κλίμα στην «Ένωση» για την αλλαγή στη βαθμολογία – Η ανακοίνωση για την «Αγιά Σοφιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (12/7)

*Ιστορικό διπλό – Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού (η πρώτη στη Νέα Σμύρνη), που σώθηκε, ενώ ο Πανιώνιος πάει σε θρίλερ την τελευταία αγωνιστική μετά και την ήττα της Ξάνθης.

*Πολεμιστής – Ο ελλιπής Άρης νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με γκολ του Φετφατζίδη και κλείδωσε την 5η θέση – Σούπερ Κουέστα, απέκρουσε πέναλτι του μοιραίου Φιγκεϊρέντο (είχε και δοκάρι).

*Λαπροβίτοταλ – Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός γκαρντ και το Sportime αναλύει τα δεδομένα – Ψηλά ο Γουόλτερς – Επαφή με Όγκαστ.

*Στέψη ή Παράταση – Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη που θα του χαρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2006 και ο Ολυμπιακός για να πάει τον τίτλο σε τρίτο ματς.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βασίλη μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα