Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Που πας;»

Διαβάστε σήμερα (12/6) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την πορεία εξόδου του Παναθηναϊκού από τη Euroleague.

*Πού πας – Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να αποχωρήσει από την Euroleague και βαδίζει

ολοκληρωτικά προς το άγνωστο.

*Το δρόμος της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση με την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Τι αναφέρει η επιστολή προς τον Τζόρντι Μπερτομέου – Πώς μπορεί να γίνει πράξη το διαζύγιο και η προοπτική του BCL – Ν. Μπουρλάκης: Μόνο ο Παναθηναϊκό ηττήθηκε και ρεζιλεύτηκε.

*Προτεραιότητα ο εξτρέμ – Οι περιπτώσεις Ονιεκούρου, Κουρτ και η εξέλιξη με τον Βαντίγιο της Γρανάδας – «Καρφιά» της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο – Σε θέλω, με θέλεις – Επισημοποιείται σύντομα η παραμονή Πρίντεζη στο Λιμάνι – Πάντα στο κόλπο για Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (12/6)

*Μάχη εντυπώσεων – Τι είπαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για Βοτανικό – Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός ότι συναντήθηκαν Αλαφούζος – Μπακογιάννης – Προς Ουγγαρία ο Νούνες, τα δεδομένα για τους φευγάτους – Αντ. Τσιράκης: Ο καθένας τα δικά του.

*Χοντρός τζόγος – Η Άντερλεχτ επιμένει να θέλει πίσω τον Βράνιες την 1η Ιουλίου, πώς αντιδρά η ΑΕΚ – Ξεμπλοκάρουν οι εργασίες επέκτασης του προπονητικού – Βολιδοσκοπεί Τσιγκρίνσκι – Χουλτ η «Ένωση», «χλωμό» για Κλωναρίδη – Πιθανή παράταση για Αραούχο.

*Διπλό ενδιαφέρον – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ροστόφ θέλουν τον Μαουρίσιο – Τι είναι για το CAS ο νομικός του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος – Ύμνοι για τον Πάμπλο Γκαρσία – Ν. Τοσκίτσης: Μετά την… σκούπα τι;

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Που πας;» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα