Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κάλαντα πρωτιάς»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (24/12) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο.

*Κάλαντα πρωτιάς: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 5-1 – Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, που ισοπέδωσε τον Ατρόμητο αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο – Σκόρερ οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον (δις), Σβιντέρσκι και Μίσιτς- Στους 51 αγώνες το αήττητο σερί του «Δικεφάλου» – Ν. Τοσκίτσης:

Ο ΠΑΟΚ απαντάει με μπαλάρα.

*Πρωτάθλημα τέλος – Επ’ αόριστον αποχή από τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα αποφάσισαν οι διαιτητές. Μεγάλη η αναστάτωση στις τάξεις τους μετά την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στο ΒόλοςΟλυμπιακός. Στο «ψυγείο», με άνευ προηγουμένου ανακοίνωση, βάζει η ΚΕΔ το διαιτητικό τιμ του αγώνα του Πανθεσσαλικού, καθώς και του ΛαμίαΆρης – Γ. Χωριανόπουλος: Ήταν το μόνο σίγουρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (24/12)

*Ολυμπιακός – Στον αέρα του διαλόγους – Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να δημοσιευτούν έως σήμερα οι συζητήσεις των διαιτητών VAR και αγώνα στο ματς του Βόλου, αλλιώς θα κινηθεί νομικά. Κατέθεσε μήνυση ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης. Πώς σχολίασαν τα όσα έγιναν Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες.

*ΑΕΚ – Ανοίγει ο δρόμος – Ο Ίλια Ίβιτς θέλει πολύ τον Φεντερίκο Μπάρμπα, θετικός και ο παίκτης για να έρθει. Η Βαγιαδολίδ τερματίζει το δανεισμό του Ιταλού στόπερ από την Κιέβο, διευκολύνοντας και επισπεύδοντας τις διαδικασίες. «Ένεση» 19 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την περσινή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

*Παναθηναϊκός –  Μήνυμα – Πώς ερμηνεύεται η δήλωση του Γιώργου Δώνη περί κούρασης. Πρόθεση του Παναθηναϊκού να συνεχιστούν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του. Τι μένει για το deal με τον Αποστολάκη. Ανακοινώθηκε νέα ΑΜΚ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κάλαντα πρωτιάς» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα