Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δικαίωση»

Διαβάστε σήμερα τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη δικαίωση της Μάγδας Φύσσας και όχι μόνο, μετά την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

*Δικαίωση – Στο πρόσωπο της Μάγδας Φύσσας αποτυπώνονται τα συναισθήματα όλων μετά από μία ιστορική απόφαση – Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου

Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς – Γ. Μανωλίδης: Έχουμε μία ευκαιρία ακόμα.

*Στέφανος ο τρομερός – Ο Τσιτσιπάς «καθάρισε» 3-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά – Απίθανη εμφάνιση από τον Έλληνα τενίστα, που είναι έτοιμος για τη μάχη με τον Τζόκοβιτς.

*Τα χάλασε στο τέλος – Η Εθνική ήταν υποφερτή για  75 λεπτά, στο φιλικό με την Αυστρία, αλλά στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό της – Το γκολ ο Φορτούνης μετά από ωραία ενέργεια – Πολλές οι δοκιμές από τον Φαν’΄τ Σχιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (8/10)

*Και η τριάδα στο κόλπο – Οι σκέψεις του Καρέρα απόντος του Γκαρσία, για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ – Ανάλυση του Sportime στις πολλές λύσεις που έχει η «Ένωση» σε κάθε γραμμή.

Αγρίεψε ο Πογιάτος – Γιατί έκοψε το ρεπό των παικτών και τι μήνυμα θέλει να περάσει – Το κλίμα στο Κορωπί μεταξύ των παικτών – Θέμα: Μπορούν οι ανενεργοί να δώσουν λύσεις;

Μαουρίσιο ήταν και πάει! Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να κάνει νέο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

*Πάνω στον Εμβιλά – Οι διαδοχικές συζητήσεις του Πέδρο Μαρτίνς με τον Γάλλο σταρ για να μπει γρήγορα στον ρόλο – κλειδί που θα έχει στον Ολυμπιακό. Επιστολή – κόλαφος των Πειραιωτών στην ΚΕΔ κάνοντας λόγο για δόλια απόφαση αναφορικά με οφσάιντ στον Ελ Αραμπί.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δικαίωση» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα