Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μπλόκαρε»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (14/9) το πρωτοσέλιδο του Sportime, το οποίο έχει ως πρώτο θέμα την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

*Μπλόκαρε – Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη για να ηττηθεί από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

*Οι «πράσινοι» ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο ημίχρονο – Φέρνει Αντονίτο το «τριφύλλι» – Από ένα δοκάρι

οι δύο ομάδες – Το ωραίο γκολ του Ριέρα έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες.

*Θα το κλείσει – Ο Ολυμπιακός θα κάνει τη νέα του κίνηση για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από τη Ρίο Άβε – Άμεσα εξελίξεις για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ – Ιταλικές σειρήνες για τον Καμαρά – Ο Σεμέδο και ο αντικαταστάτης του – Ποιο το 3ο ημίχρονο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (14/9)

Στο περίμενε – Οι Γκραμπάρα, Γρέιφ είναι θετικοί να έρθουν στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταλήξει – Το σχέδιο του Φερέιρα για το σούπερ ματς με την Μπενφίκα.

*Υπάρχει θέμα – Ο Ένιγκ παίζει με το 4-3-3 αλλά ο Άρης δεν…τσουλάει και ζητείται αλλαγή.

*Παίρνει Λιβάι Γκαρσία – Η ΑΕΚ έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και πλέον ο 23χρονος εξτρέμ προβάρει τα κιτρινόμαυρα – Πού κοιτάει η «Ένωση» για στόπερ και δεξιό μπακ – Άμεση κίνηση για ένα χαφ – Η επόμενη μέρα μετά την απώλεια του κυπέλλου – Ποιοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και οι ευθύνες του Καρέρα.

*Με «εκτελεστή» τον Φόστερ ο Παναθηναϊκός πήρε φιλική νίκη με 110-102 (παρ.) επί της Άλμπα – Ν. Μπουρλάκης: Κάθε αγώνας θα είναι τεστ αντοχής και ορίων – Πρόκριση στο Κύπελλο η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού με το 96-72 επί της Δάφνης Δαφνίου.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μπλόκαρε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα