Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «ΑΕΚ είσαι»

Διαβάστε σήμερα (17/7) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την κίνηση της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση σε βάρος του ΠΑΟΚ.

*ΑΕΚ είσαι – Η «Ένωση» δεν έκανε ένσταση για τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, που είχαν λήξει αν και θα κέρδιζε τη θέση στο Champions League.

*ΟΠΑΠ

Arena» το εμπορικό όνομα της Αγιάς Σοφιάς – Ποιο το οικονομικό deal – Ο Τσιγκρίνσκι χάνει τον τελικό του Κυπέλλου.

*Προσωπική και ιστορική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη – «Η ηθική μας πάνω από όλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση – Τ. Καπετανάκος: Φέρθηκε τίμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (17/7)

*Οργή – Έξαλλος ο Σαββίδης με τα δελτία, τι γίνεται εν όψει Άρη – Παραιτήθηκαν γιατρός και Σαραϊδάρης. Κυριάκος: «Τιμή της ΑΕΚ».

Στην ΚΕΔ ο Ολυμπιακός – Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και ζήτησαν τιμωρίες για το θέμα των δελτίων του ΠΑΟΚ – Ο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Γκασπάρ, οι Γάλλοι λένε πως κλείνει ο Γκραντέλ – Θλάση ο Χασάν, ανοιχτό να μη γίνει στη Ριζούπολη ο τελικός.

*Στη λίστα και ο Μασέδο – Προτάθηκε ο Πορτογάλος εξτρέμ – Η εμφάνιση που είχε ανάγκη ο Κολοβός και τα δεδομένα για το μέλλον του – Κέρδισε πόντους ο Ξενόπουλος.

*Επέστρεψε ο Ζακ Όγκαστ – Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος σέντερ. Αποχώρησε ο Βουγιούκα, ξανά για Ουίτινγκτον, παραμένει ψηλά ο Ένις.

*Άρης – Φεύγει ο Κόρχουτ.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «ΑΕΚ είσαι» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα