Νέα Φιλαδέλφεια: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή

Διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή, έξω από το εργοτάξιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ συνεχίζει πυρετωδώς τις εργασίες για το νέο γήπεδο της, την «Αγιά Σοφιά». Εκεί που στοχεύει να μπει προς τα τέλη του 2020. Μάλιστα, η ανάγκη κάποιων εργασιών αναγκάζουν τους υπεύθυνους του έργου να πάρουν άδεια για διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή.

Και αυτό αφού θα χρειαστεί να περάσουν κάποια μηχανήματα, προκειμένου να περάσουν στο υπό κατασκευή γήπεδο. Και αυτό διότι απαιτείται ανοικτός χώρος. Να αναφέρουμε πάντως πως οι συγκεκριμένες εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η οποία και αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Αύγουστο.

Η διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα αφορά την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Λεύκης έως το ύψος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα οχήματα, η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσει από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τις 6-7 το απόγευμα. Σε αυτό το διάστημα εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η άδεια που εξασφαλίστηκε είναι για περισσότερες ώρες.

Πάντως αναφορικά με το έργο συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση του στεγάστρου. Στο εργοτάξιο βρίσκεται ο γερανός ανύψωσης του στεγάστρου, μήκους 24 μέτρων και βάρους 110 τόνων και τοποθέτησης των κερκίδων. Και αναμένεται σύντομα να πιάσει δουλειά.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

The post Νέα Φιλαδέλφεια: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα