Διαιτησία: Τρέλα! Όλοι παραδέχονται οτι οι ξένοι που έρχονται είναι λίγοι, αλλά δεν θέλουν Έλληνες!

15:07 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Διαιτησία: Στο κάθε σπίτι ένας τρελός και στη διαιτησία όλοι! Οσα ειπώθηκαν σε «Καραϊσκάκης» και «Βικελίδης» για τους ξένους διαιτητές!

Του τρελού η κατάσταση στην διαιτησία. Οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων παραδέχονται οτι οι ξένοι που έρχονται είναι λίγοι, παρ’ όλα αυτά όμως δεν θέλουν τους Έλληνες.

Με ξένους διαιτητές διεξήχθησαν τα δύο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Δανός στο Άρης

ΠΑΟΚ και Σλοβάκος στο ΟλυμπιακόςΑΕΚ. Και στις δύο αναμετρήσεις, αποδέκτες παραπόνων ήταν οι Έλληνες 4οι! Και στα δύο παιχνίδια παράγοντες των ομάδων που δεν θέλουν να ακούν για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι παραδέχθηκαν οτι οι ξένοι που έρχονται δεν κάνουν. Ωστόσο επιμένουν στην έλευση διαιτητών αμφιβόλου ποιότητας!

Στο ΆρηςΠΑΟΚ, ο Χρήστος Καρυπίδης απόρησε κάποια στιγμή με τον Δανό ρέφερι και απευθυνόμενος στον 4ο Γκάμαρη αναρωτήθηκε «που τους βρίσκετε αυτούς και τους φέρνετε να σφυρίξουν»!

Στο ΟλυμπιακόςΑΕΚ άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας επίσης ανέφεραν οτι «εμείς θέλουμε να σφυρίζετε εσείς» σε πηγαδάκι με τον 4ο Βεργέτη! Και βεβαίως οι Έλληνες πρέπει να σφυρίζουν τα ντέρμπι στην Ελλάδα. Και όχι κάτι απίθανοι Σουηδοί ή κάτι… χοντροί Σλοβάκοι, από τους οποίους είναι πολύ καλύτεροι.

Και είναι και εύκολο να γίνει. Να συμφωνήσουν οτι θα σφυρίζουν οι Έλληνες και η ΚΕΔ να σταματήσει να χτυπάει «πόρτες» σε κάθε (απίθανη) ποδοσφαιρική γωνιά της Ευρώπης περιμένοντας να βρει τον οποιοδήποτε που θα δεχθεί να έρθει να σφυρίξει στη χώρα μας, αφού οι… κανονικοί δεν θελουν ουτε να ακούν για Ελλάδα.

Τώρα γιατί επιμένουν σε ξένους – και «τρώγονται» αρχιδιαιτητές που επιλέγουν Έλληνες –  όταν δεν τους κάνουν, είναι κάτι που μόνο η επιστήμη (και αν) μπορεί να το απαντήσει!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα