Διαιτησία: Οι Ιταλοί που ξανάρχονται, ο non stop Κουτσιαύτης, ο Βάτσιος και το ρίσκο με Περράκη!

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 4ης «στροφής» της Super League 1.

Aνακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Η πρώτη ανάγνωση ΕΔΩ. Πάμε τώρα στα καθιερωμένα… ψιλά γράμματα!

Παρένθεση ο ορισμός Παπαπέτρου στο ΆρηςΠαναθηναϊκός

και έκλεισε! Ο Κλάτενμπεργκ φέρνει ξένο για το Κυριακάτικο ΠΑΟΚΑΕΚ. Ο Ιταλός Βαλέρι! Θα μπορούσε να «χτίσει» πάνω στην εμφάνιση του Αθηναίου, αλλά και όλης της διαιτητικής ομάδας στο «Βικελίδης» και να συνεχίσει με Έλληνες στα ντέρμπι, αλλά δεν…

Έκπληξη η επιλογή Περράκη στο Ατρόμητος – Άρης. Ο Αθηναίος ρέφερι θα σφυρίξει μόλις το δεύτερο παιχνίδι του στη Super League 1, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μακάρι να πάει καλά, αλλά ο ορισμός έχει μεγάλο ρίσκο!

Non stop o Κουτσιαύτης. Οk, μπορεί για τον Κλάτενμπεργκ να είναι ένας από τους καλύτερους ρέφερι, αλλά τρία παιχνίδια σε 9 μέρες, δεν έχει ξαναγίνει! Σφύριξε την προηγούμενη Παρασκευή το Άρης – Ιωνικός, την Τετάρτη το Ολυμπιακός – Απόλλων και την Κυριακή θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός – Βόλος!

Με τον Βάτσιο τι φάση; Ο Κλάτενμπεργκ τον υποβίβασε το καλοκαίρι και τον έβαλε τη Δευτέρα 4ο στο Απόλλων – Ιωνικός!

Μόνο ο Αγγελάκης πήρε ορισμό απο τους τρεις που δεν έχουν σφυρίξει ακόμα. Ο Μακεδόνας ρέφερι θα διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ. Δεν έχουν πάρει ακόμα ματς οι Γρατσάνης και Τσέτσιλας!

Ποιος διαιτητής που πήρε δεύτερο ορισμό την 4η αγωνιστική μιλούσε άσχημα στους βοηθούς του στο πρώτο του παιχνίδι; Ήδη τα νέα κυκλοφόρησαν και κάποιοι τον έχουν στη… μπούκα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα