Διαιτησία: Γιατί πέναλτι ο Άρης, γιατί πέναλτι ο ΟΦΗ. Γιατί ήταν και τα δύο! (vids)

22:38 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Διαιτησία: Με πέναλτι προηγήθηκε δεύτερη φορά ο ΟΦΗ. Με πέναλτι ισοφάρισε στο 90 φεύγα ο Άρης. Φωνάζουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς και στην Κρήτη. Τρίτη απώλεια

στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Super League. O OΦΗ προηγήθηκε 2-1 με εύστοχο πέναλτι, για το οποίο διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός. Ξεκάθαρη η παράβαση αφού ο Τσέριν κλωτσάει στην ποδοκνημική τον Λάρσον. Άσχετα αν χρειάστηκε οn field review, υπάρχει παράβαση πέναλτι και σωστά ο Βεργέτης το καταλόγισε μετά από ανασκοπηση της φάσης που του πρότεινε ο VAR Παπαπέτρου.

Γκραν γκινιόλ φινάλε στο «Βικελίδης» στο ΆρηςΑΕΚ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε, ο Άρης το γύρισε, ανατροπή στην ανατροπή η Ένωση και 3-3 στο 96′ με εύστοχο πέναλτι του Μορόν. Πέναλτι που καταλόγισε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σιδηρόπουλος για χέρι του Βίντα. Η μπάλα πάει από κεφαλιά συμπαίκτη, αλλά το χέρι του Βίντα είναι σε μη φυσιολογική θέση και το σημείο επαφής είναι πάνω από το ύψος του ώμου. Επίσης ξεκάθαρη η παράβαση. Διαμαρτυρήθηκε και η ΑΕΚ.

Γιατί πέναλτι στη Κρήτη, γιατί πέναλτι στο Χαριλάου. Γιατί ήταν και τα δύο και ορθώς καταλογίστηκαν από τους διαιτητές. Τι να κάνουν δηλαδή; Να μην τα σφυρίζουν;

Όσο για το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στις καθυστερήσεις, δεν υπάρχει τίποτα. Τρεις ποδοσφαιριστές σε ακτίνα μισού μέτρου, η μπάλα βρίσκει και στο χέρι του Ιωαννίδη και στο χέρι του Λουκάο, που έχει την πρόθεση να το μαζέψει, αλλά δεν προλαβαίνει.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα