Διαιτησία – παρασκήνια: Το «δεν ξεχνώ» στο Αστέρας – Παναθηναϊκός και το «είσαι χέστης» στο ΑΕΚ – Ατρόμητος!

Διαιτησία – παρασκήνια: Κουβέντα στα αποδυτήρια για το δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, τα παράπονα του Μποροβήλου, οι φωνές του Γιοβάνοβιτς και η επίθεση του Αγγελόπουλου στον Παπαδόπουλο στο ΑΕΚ – Ατρόμητος!

Με τον Ευαγγέλου τα είχε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Φωνάζουν για δύο φάσεις οι Αρκάδες. Φωνές και από τον Γιοβάνοβιτς στο ημίχρονο!

Ανακοίνωση για την διαιτησία του Ευαγγέλου

έβγαλε ο Αστέρας Τρίπολης μια μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες τα έχουν με τον Αθηναίο διαιτητή για δύο φάσεις.

Αρχικά για το φάουλ – το οποίο είναι ανύπαρκτο – πριν το πρώτο γκολ των «πρασίνων» και στη συνέχεια για το δεύτερο πέναλτι που δίνει στον Παναθηναϊκό, αφού το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς είναι εκτός περιοχής. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει να πέφτει πριν μπει στην περιοχή. Ευθύνη έχει και ο VAR Κουμπαράκης που δεν «πέρασε» την σωστή πληροφορία στον Αθηναίο ρέφερι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος τα έχωσε στον Αθηναίο ρέφερι στα αποδυτήρια. «Ο Αστέρας δεν ξεχνάει. Γκολ από ανύπαρκτο φάουλ και πέναλτι έξω απο την περιοχή», ήταν τα λόγια του.

O παρατηρητής Στυλιαράς πάντως στάθηκε μόνο στο δεύτερο πέναλτι, ενημερώνοντας οτι θα κάνει χρήση βίντεο. Καμία αναφορά στο πρώτο γκολ των «πρασίνων».

Φωνές και από τον Γιοβάνοβιτς! Οχι στην διαιτητική ομάδα. Στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο. Και συγκεκριμένα ένας τα άκουσε από τον προπονητή του. Αυτός και όλη η πόλη της Τρίπολης!

Διαιτησία: Γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Αγγελόπουλος στο ΑΕΚ – Ατρόμητος!

Φραστική επίθεση στον διαιτητή του ΑΕΚ – Ατρόμητος και κόκκινη κάρτα στον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου!

Δεν το έβγαλε το 90λεπτο στον πάγκο του Ατρομήτου στο ματς με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Η επίθεση στον Παπαδόπουλο και η κόκκινη κάρτα!

Έξι αγωνιστικές, δύο κόκκινες κάρτες έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διεθυντής του Ατρομήτου, μετά την αποβολή του στο Ατρόμητος – Βόλος, είδε κόκκινη κάρτα και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αρχικά, ο Αγγελόπουλος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Παπαδόπουλο για διαμαρτυρία, αλλά σε δευτερόλεπτα, πήρε και την κόκκινη!

Σε έξαλλη κατάσταση ο παράγοντας του Ατρομήτου, επιτέθηκε φραστικά στον Μακεδόνα ρέφερι λέγοντας του οτι «είσαι χέστης. Είσαι χέστης ρε»!

Με τις νέες οδηγίες της UEFA, μετά από την πρώτη διαμαρτυρία, η δεύτερη την ίδια χρονική στιγμή, τιμωρείται με κόκκινη κάρτα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα