Διαιτησία – αποκλειστικό: «Πέρασε» του ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ – Τέλος ο Καπέλα, στην Ελλάδα ήδη ο αντικαταστάτης του!

Διαιτησία: «Πέρασε» του ΠΑΟΚ! Αλλαγές στην ΚΕΔ. Ο Ζοάο Καπέλα αποχωρεί άμεσα και στη θέση του ο Λίντμπεργκ που έχει πιάσει ήδη δουλειά!

Ο Ζοάο Καπέλα που δεν έδειξε καμία διάθεση να παραιτηθεί όπως ο Μπένετ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν αναβαθμισμένος, τελικά «χαιρετάει». Ο ΠΑΟΚ είχε θέσει βέτο για τον Πορτογάλο, ο οποίος ενημερώθηκε οτι λύνεται η συνεργασία του με την ΕΠΟ!

Ο νέος υπεύθυνος για το VAR είναι

ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ΟΦΗΒόλος (1-1) ήταν και στις εγκαταστάσεις του VAR στο Μαρούσι! O Λιφ Λίντμπεργκ ο οποιος θα τον αντικαταστήσει άρχισε να ενημερώνεται από τον Πορτογάλο, με τον τελευταίο να ενημερώνει με τη σειρά του, τους παρευρισκόμενους διαιτητές οτι αποχωρεί από την ΚΕΔ!

Ο νέος var manager και συμπατριώτης του νέου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ, δεν έχει καμία σχέση και προϋπηρεσία με το αντικείμενο, αφού ως γνωστό στη Σουηδία δεν έχουν VAR! Προφανώς και έχει πολλή δουλειά και γι’ αυτό ίσως ο Καπέλα θα συνυπάρξει μαζί του ένα (μικρό) διάστημα για να του δείξει κάποια πράγματα!

Δεν αποκλείεται στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη (28/11) να επισημοποιηθεί και η αλλαγή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα