Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Έναν πολύ οδυνηρό αποκλεισμό έζησαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έγιναν viral κάνοντας το γύρω του διαδικτύου μέσα από το γήπεδό της Βαρκελώνης.

Η νίκη με ανατροπή μέσα στο Παρίσι έδωσε όνειρα μέχρι και για τελικό στους Καταλανούς. Η προσγείωση όμως ήταν απότομη με την Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά μετά τη νίκη με 1-4.

Πολύ άσχημα πήραν την σοκαριστική ήττα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Ένα βίντεο όπου στα τελευταία λεπτά του αγώνα ένας νεαρός έχει ξαπλώσει απογοητευμένος

στις άδειες -πλέον- καρέκλες του γηπέδου σκεπάζοντας το πρόσωπό έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου.

Every Barcelona fan right now pic.twitter.com/DeIBNCi1sA

— 433 (@433) April 16, 2024

Την ίδια ώρα το τι σήμαινε αυτή η ήττα για τους Καταλανούς γίνεται αισθητό και από όλα τα στιγμιότυπα με τα κλάματα στις κερκίδες.

Barcelona fans are crying in the stands pic.twitter.com/nfgW2asIoV

— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) April 16, 2024

Σα να μην έφταναν όλα αυτά ο αποκλεισμός από το Champions League ήρθε μέσω του πρώην «μπλαουγκράνα» Ουσμάν Ντεμπελέ. Η σχέση του Γάλλου με την πρώην ομάδα του δε θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα μετά από το χτεσινό παιχνίδι.

Οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν, και ο Ντεμπελέ γελούσε με αυτούς και με τον αποκλεισμό τους μοιάζοντας με τον μεγαλύτερο εχθρό της ομάδας σε ένα ακόμη στιγμιότυπο που ξεχώρισε…

Ousmane Dembele:

He joined Barcelona for €150M, he leaves for €50M on a bad note, he returns to Barcelona where the fans insult him and he scores two goals to knock them out and then laughs at them.

Legendary.

pic.twitter.com/wBrwuJo1w1

— TC (@totalcristiano) April 16, 2024

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα