Δελήζησης: «Όλη μας η ζωή είναι το παιχνίδι της Τετάρτης!»

Σαν πραγματικός αρχηγός μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης μετά το σημαντικό 2-2 που πήρε ο Άρης από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι όφ της Super League.

Ο Δεληζήσης μίλησε για την επικείμενη ρεβάνς Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τόνισε ορθά κοφτά οτι άπαντες στους «κίτρινους» ζουν για το

παιχνίδι αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχαριστημένος από την εικόνα, όχι από το αποτέλεσμα ο Ένινγκ

Παράλληλα μίλησε για την άδικη απόφαση της ΕΠΟ για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, δεχθήκαμε την ισοφάριση από μια αμφισβητούμενη φάση. Δεν θα πω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες”.

Συνέχισε λέγοντας πως «…όλη μας η ζωή είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, ζούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω να περάσουν οι τρεις μέρες και να παίξουμε το παιχνίδι αυτό. Θα μας λείψει ο κόσμος, ήταν λανθασμένες οι αποφάσεις της ομοσπονδίας. Είναι άδικο γιατί το πρώτο παιχνίδι έγινε με κόσμο της ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος μας θα είναι έξω από το γήπεδο και θα μας υποστηρίζει έτσι», κατέληξε ο Δεληζήσης.

Από την πλευρά του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Άρη Νίκο Μαρτίνες στάθηκε στο γεγονός οτι κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του:

«Προσπαθώ πολύ στην προπόνηση κάθε μέρα για να πάρω την ευκαιρία μου. Όσα λεπτά και αν είναι αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή την ευκαιρία και την αξιοποίησα», είπε ο Αργεντινός.

Το άρθρο Δελήζησης: «Όλη μας η ζωή είναι το παιχνίδι της Τετάρτης!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα