Χόλμεν: Τον είδε ο Ιβιτς και… απογοητεύτηκε

Ο Σεμπάστιαν Χόλμεν είναι από αυτούς που είδε ο Ιλια Ιβιτς την Κυριακή στο Φέγενορντ-Βίλεμ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός που πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε μία… ανάσα από την ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή χάλασε στο παρά πέντε. Και τελικά πήγε στη Βίλεμ. Ο Σουηδός στόπερ ήταν βασικός με τον Σεμπάστιαν Χόλμεν πάντως να μην κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον Ιλια Ιβιτς

για τα προσόντα του. Και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν κάνει για το επίπεδο της Ενωσης και αυτό που θέλει η ομάδα από το καλοκαίρι.

Αλλωστε στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος στο πως θα κρατήσουν τον Ογκνιεν Βράνιες το καλοκαίρι, ψάχνοντας ένα καλό deal με την Αντερλεχτ. Η βελγική ομάδα έδωσε δανεικό τον Βράνιες στην Ενωση και πληρώνουν μαζί το συμβόλαιο μισό-μισό, αλλά έχει δαπανήσει 3,2 εκατ.ευρώ για την απόκτηση του και για να τον πουλήσει σίγουρα θα ζητήσει ένα ποσό πάνω από 1 εκατ.ευρώ. Ο Βόσνιος μάλιστα έχει συμβόλαιο που κυμαίνεται στα 800.000-900.000 ευρώ και για να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι θα χρειαστεί να κάνει… ψαλίδι.

Επίσης, για τις θέσεις των στόπερ ο Οικονόμου έχει συμβόλαιο, ο Σβάρνας βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, ενώ τελειώνει το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι και δύσκολα θα προλάβει να το ανανεώσει αυτόματα. με τις συμμετοχές.

The post Χόλμεν: Τον είδε ο Ιβιτς και… απογοητεύτηκε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα