Χετάφε – Ρεάλ Μ. 0-0: Ζωντανό το όνειρο

Η Χετάφε διατήρησε το προβάδισμά της στη μάχη για ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League, μένοντας στο 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν ένα σοβαρό κριτήριο. Η ισχυρή συμπολίτισσα αντιλήφθηκε πως κάτι έχει αλλάξει στις γειτονιές της Μαδρίτης. Ο Μπενζεμά δεν σκόραρε αυτή τη φορά, ο Μπραΐμ Ντίαθ ξεχώρισε, αλλά οι «μερένχες» δεν βρήκαν άκρη με την άμυνα των γηπεδούχων.

Η Χετάφε είχε τις στιγμές της από στημένες φάσεις, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τον Νάβας. Ακόμα με το βαθμό

της ισοπαλίας όμως παραμένει εντός τετράδας, στην ισοβαθμία με τη Σεβίλλη.

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Νταβίντ Σόρια, Μπρούνο, Καμπρέρα, Μάτα (84′ Σάμου Σάιθ), Ολιβέρα (57′ Ανχελ Ροντρίγκες), Αραμπάρι, Μολίνα, Μαξίμοβιτς, Μιγκέλ, Νταμιάν, Ούγκο Ντούρο (72′ Πορτίγιο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (78′ Κρος), Ισκο, Μπέιλ (71′ Ασένσιο), Μπραχίμ Ντίας (71′ Βάθκεθ), Μπενζεμά.

Δεν της έβγαινε τίποτα για μεγάλο διάστημα της σεζόν. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση, η Βιγιαρεάλ έχει υπερβολική ποιότητα για να υποβιβαστεί. Το απέδειξε στο «Ανοέτα» κόντρα στη Σοσιεδάδ, όπου κατάφερε με το γκολ του Μορένο στο 85’ να πάρει την τρίτη σερί νίκη της.

Η Σεβίλλη πήρε σημαντική νίκη για τη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοπεδώνοντας 5-0 (55’, 57’, 62’ Μουνίρ, 69’ Μπε Γιεντέρ, 86’Χιλ) τη Ράγιο.

The post Χετάφε – Ρεάλ Μ. 0-0: Ζωντανό το όνειρο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα