Χαρούμενος για την «επιστροφή» του ο Λερίν Ντουάρτε (pic)

15:33 7/6/2020 - Πηγή: Sportime
Μετά από καιρό ο Λερίν Ντουάρτε επέστρεψε σε μια αποστολή του Άρη, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ συμπεριέλαβε τον Ολλανδό μέσο στην 20άδα για το χθεσινό (Κυριακή 6/6) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης».

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 των Κρητικών, ο Γερμανός τεχνικός πραγματοποίησε και τις πέντε αλλαγές ως είχε το δικαίωμα στα πλέι οφ, όμως ο Ντουάρτε δεν ήταν μεταξύ αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τούρτα «Άρης» γιόρτασε ο βαφτισιμιός του Άγγελου Χαριστέα (pic)

Ακόμη

κι έτσι όμως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε να χαίρεται με την επιστροφή του έστω και ως μέλος της αποστολής.

Χαρακτηριστική η παρακάτω ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο instagram, μέσα από τα αποδυτήρια του γηπέδου πριν τη σέντρα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και πριν κάποιο διάστημα οι σχέσεις Ντουάρτε – Άρη είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, με τον παίκτη να προπονείται για κάποιο αρκετό καιρό μόνος του.

Πλέον μετά την επιστροφή από την πανδημία ο Ντουάρτε έριξε «γέφυρες» προς τους «κίτρινους» και συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις κανονικά.

Μένει να δούμε αν καταφέρει – εκτός από συμμετοχή σε αποστολή – να πάρει και χρόνο σε κάποιο παιχνίδι από τον Ένινγκ. Άλλωστε αποτελεί ένα από τα βαρύτερα συμβόλαια της ΠΑΕ Άρης και θα ήταν ευχής έργον αν κατάφερνε να επιστρέψει στην ομάδα κάποια από τα χρήματα που παίρνει μέσω αγωνιστικής προσφοράς.

Το άρθρο Χαρούμενος για την «επιστροφή» του ο Λερίν Ντουάρτε (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα