Χαρδαλιάς: «Διπλασιάζονται τα πρόστιμα – Στα 300 ευρώ η παραβίαση των μέτρων

Αυξάνεται το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στους παραβάτες των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και τα οποία θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου (7/11) ως τις 30 Νοεμβρίου.

Τα σημαντικότερα σημεία που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, ήταν ο διπλασιασμός των προστίμων για τυχόν παραβίαση των περιορισμών και η εμφάνιση αρνητικού τεστ 72 ωρών για όσους εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό, από όλες τις πύλες εισόδου (αεροδρόμια, λιμάνια, χερσαία).

«Για

τρεις εβδομάδες η καθημερινότητα αλλάζει δραστικά. Απαραίτητη για να συγκρατήσουμε το δεύτερο κύμα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς και συνέχισε:

«Όσοι θέλουν να εισέρχονται στη χώρα, μόνο με αρνητικό τεστ. Από όλες τις πύλες της χώρας, πρέπει να παρουσιάζεται τεστ έως και 72 ώρες. Αναφερθήκαμε σε 48 ώρες, αλλά μετά από σύσκεψη, αποφασίστηκε να πάμε στις 72 ώρες.

Για την ενημέρωση του κοινού και τις επιχειρήσεις, πρέπει να απευθύνονται στον αριθμό 1520».

Όσον αφορά τα πρόστιμα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι διπλασιάζονται τα πρόστιμα και ειδικότερα για παράβαση των μέτρων ή ψευδή δήλωση SMS, ή βεβαίωσης, το πρόστιμο πλέον ανέρχεται σε 300 ευρώ από 150 που ήταν κατά το προηγούμενο διάστημα.

Το άρθρο Χαρδαλιάς: «Διπλασιάζονται τα πρόστιμα – Στα 300 ευρώ η παραβίαση των μέτρων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα