Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται οι λαϊκές από Δευτέρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως μας έχει συνηθίσει πήρε το λόγο από τον Σωτήρη Τσιόδρα και μίλησε σχετικά για τον καταυλισμό των Ρομά στη Λάρισα

Σχετικά με τον καταυλισμό των Ρομά στην Λάρισα τον οποίο επισκέφτηκαν ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι βρέθηκαν 4 άτομα θετικοί στον ιό.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός μέχρι τώρα έχουν γίνει 362 τεστ

και έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό 25 άτομα. Μάλιστα οι 16 εξ αυτών βρίσκονται σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ωστόσο συνεχίζεται κανονικά η ιχνηλάτηση.

«Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής να δείξουμε συνέπεια στον σκοπό μας,. Να βλέπουμε τι συμβαίνει στις γύρω χώρες και σε ολόκληρον τον κόσμο»

Παράλληλε ευχαρίστησε την πλειοψηφία των καταυλισμών των Ρομά στην περιοχή για την συνεργασία τους και την πειθάρχηση στα μέτρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης ότι θα λειτουργήσουν από εβδομάδα διπλάσιες λαϊκές απ’ ότι τώρα, προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός στις ήδη υπάρχουσες.

Σύμφωνα με τον ίδιο από μεθαύριο θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές παράλληλα με αυτές που είναι ήδη γνωστές. την ΄δια στιγμή η περιπατητική διαδρομή στην οδό Ανδρέα Τρίτση στη Νέα Πολιτεία Εύοσμου στο Δήμο Κορδελιού θα παραμείνει κλειστή από της 14.00 μέχρι τις 08:00 της επόμενης ημέρας και καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για 14 ημέρες

The post Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται οι λαϊκές από Δευτέρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα