Χάος στη Μονακό – Τι γίνεται με Σπανούλη!

19:47 4/6/2025 - Πηγή: Sportime

Από το κακό στο χειρότερο το κλίμα και η αγωνιστική κατάσταση στη Μονακό. Ξέχωρα από την έλλειψη τίτλων, υπάρχει θέμα και με τις πληρωμές. Σε σημείο που έγινε αποχή από την προπόνηση κάποιων παικτών; Δύσκολη κατάσταση και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Το ρεπορτάζ από τη Γαλλία αποκαλύπτει ότι αρκετοί παίκτες φέρεται να απείχαν από προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές που αντιμετωπίζουν τρεις βασικοί παίκτες: Καλάθης, Παπαγιάννης και Μοτιεγιούνας.

Η αντίδραση της διοίκησης,

όπως αναφέρεται, ήταν άμεση και αυστηρή, με προειδοποίηση για πρόστιμο 5.000 ευρώ σε όσους συμμετείχαν στην αποχή. Μάλιστα, υπήρξε ακόμη και σκέψη να μην κατέβει η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε. Επισήμως, πάντως, η Μονακό διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις αναφορές περί κρίσης.

Ας μην ξεχνάμε και όσα έγιναν και με τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός έχει μείνει εκτός ομάδας λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε χάσει ματς έπειτα από διαπληκτισμό με τον προπονητή του. Μαζεύονται πολλά.

Το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες μετά την ευρωπαϊκή υπέρβαση στη Euroleague, κάνει το πράγμα ακόμα χειρότερα. Ο τίτλος δεν ήρθε όμως, ενώ να θυμίσουμε πως έχει χαθεί και το Κύπελλο. Κι αυτό με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο. Κι όλα αυτά, ενώ η Μονακό χάνει ήδη 1-0 στον ημιτελικό του πρωταθλήματος από τη Βιλερμπάν.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που συμβαίνει για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα ήδη δύσκολο περιβάλλον. Αν τα εσωτερικά ζητήματα είναι τόσο σοβαρά όσο περιγράφονται, είναι εύλογο να τον επηρεάζουν κι εκείνον άμεσα, τόσο σε επίπεδο αποδυτηρίων όσο και σε προοπτική παραμονής.

Κι αν ανοίξει θέμα παραμονής, τότε θα ανοίξει και συζήτηση για τον πάγκο του Ολυμπιακού…

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα