Χάντερσφιλντ: Τα δύο αδέρφια που προσπαθούν τη σώσουν

Η Χάντερσφιλντ έζησε το δικό της παραμύθι τα προηγούμενα χρόνια. Μία ομάδα νοικοκυρεμένη με μικρό μπάτζετ, ανέβηκε στην Premier League και την πρώτη χρονιά σώθηκε κιόλας.

Πέρσι παρουσιάζοντας απογοητευτική εικόνα υποβιβάστηκε και φέτος δε σηκώνει κεφάλι. Μόλις ένας βαθμός μετά από έξι αγωνιστικές και προτελευταία θέση στη βαθμολογία. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο απολύθηκε ο Γιαν Ζίβερτ και στη θέση του προσλήφθηκε το… μαγικό δίδυμο. Κάπως έτσι χαρακτηρίζονται οι Ντάνι και

Νίκι Κρόουλι. Δεν τους έχετε ακούσει ως τώρα; Λογικό…

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν από την ερασιτεχνική Κόνκορντ Ρέιντζερς και στη συνέχεια πήγαν στην Μπρέιντρι Τάουν. Μετά ανέλαβαν την Λίνκολν και την ανέβασαν δύο κατηγορίες. Στη League One, μάλιστα, δεν ξεκίνησαν άσχημα οι δυο τους. Άφησαν την Λινκολν στην πέμπτη θέση μετά από επτά αγωνιστικές.

«Ο αρχικός στόχος είναι να βρούμε έναν τρόπο ώστε να κερδίζει η ομάδα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά. Έχουμε μεγάλα όνειρα.

Για μένα και τον Νίκι μοιάζει με παραμύθι. Δε μπορούμε να κρυφτούμε. Ξεκινήσαμε από το ερασιτεχνικό. Πρέπει να πιστεύεις στα ποδοσφαιρικά θαύματα και σε αυτή την ομάδα έχει ήδη συμβεί ένα στην πρόσφατη ιστορία της», είπε ο Ντάνι Κόουλι. Αυτός θα είναι ο πρώτος κόουτς της Χάντερσφιλντ τυπικά.

Προσέθεσε επίσης πως «δεν θα είναι εύκολο. Εάν θεωρούσαμε εύκολη τη δουλειά, δε θα την αναλαμβάναμε. Θέλουμε προκλήσεις. Θέλω να ζω τη ζωή. Το πιο ασφαλές θα ήταν να μείνουμε στη Λίνκολ που μας αγαπούν, αλλά δεν μπορούσαμε να απορρίψουμε αυτή την πρόταση. Θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας».

Για τη συνεργασία με τον αδερφό του σχολίασε: «Δουλεύουμε ως ομάδα. Μιλάμε μαζί, ζούμε ουσιαστικά μαζί τη ζωή μας. Ο καθένας έχει διαφορετικές αρετές. Είμαστε άλλοι χαρακτήρες, αλλά με ίδιες αξίες».

Ο Νίκι συμπλήρωσε: «Έχουμε μία πολύ δυνατή σχέση και έτσι θέλουμε να είναι και με τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, τον κόσμο, τους παίκτες. Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές προς το καλύτερο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Χάντερσφιλντ: Τα δύο αδέρφια που προσπαθούν τη σώσουν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα