Χαμός στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – Κάνουν… πασαρέλα οι scouters – Αυτοί στο στόχαστρο!

10:10 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Χαμός θα γίνει από scouters απόψε στο ΑΕΚΠΑΟΚ και όχι άδικα, αφού μιλάμε για τις δύο ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Μιλάμε για πασαρέλα. Αθρόα, μάλιστα! Σε βαθμό που υπήρχαν ομάδες (και όχι λίγες) που έφαγαν «πόρτα», δυστυχώς, σήμερα από το «Opap Arena» μια και δεν έστειλαν request

εγκαίρως.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και όποιος αντέξει για μία θέση στον ήλιο. Αυτά εντός γηπέδου μια και στα επίσημα του γηπέδου έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από διεθνή clubs που θα κάνουν live checking σε παίκτες εν όψει του καλοκαιριού.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αυτοί δίνουν το παρών στο γήπεδο – Οι ποδοσφαιριστές που… σκανάρονται!

Αρχικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε σταλεί πρόταση 15 μυρίων για τον Λιβάι Γκαρσία από την Λανς, άλλα 8 για τον Μουκουντί πως υπάρχει ζήτηση τόσο για τον Ρότα, όσο και για τον Σιμάνσκι στην ΑΕΚ.

Από κει και πέρα, να θυμηθούμε πως ο ΠΑΟΚ αξιώνει τουλάχιστον 15 «χαρτιά» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η UEFA υποκλίθηκε ξανά στο τάλαντο του Κων/νου Κουλιεράκη και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει ήδη μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι του στην Σαλόνικα σε περίπτωση που το καλοκαίρι πουληθεί!

Πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Λιλ, Μονπελιέ, Μπολόνια, Σασουόλο, Μίλαν, Γουέστ Χαμ, Μπρέντφορντ, Βόλφσμπουργκ, Βιγιαρεάλ και Φέγενορντ είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν δηλώσει είτε απευθείας, είτε μέσω συνοδείας την διάθεση για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το ντέρμπι κορυφής στην Super League 1!

Ασχέτως επιπέδου ομάδων είναι πλέον πολύ σημαντικό η συσπείρωση που παρατηρείται στα πλέι οφ από «διεθνείς» αναγνώστες, δείγμα της αξίας που αρχίζει να δίνει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο και κυρίως το καλοκαίρι στη μάχη της διαπραγμάτευσης…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα