«Χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ με Μάρκος Αντόνιο – Πότε αναμένεται η επιστροφή του

Ευχάριστα νέα για τον Μάρκος Αντόνιο, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς την Κυριακή (22/10, 18:30) υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία με τους παίκτες του, μετά από τις

δύο «διαβολοβδομάδες» που πέρασε με συνεχόμενα παιχνίδια και να προετοιμαστεί για ένα ακόμα πρόγραμμα «φωτιά».

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ήταν η παρουσία του 23χρονου σε μεγάλο μέρος της κανονικής προπόνησης, με τον ίδιο να στέλνει σαφές μήνυμα πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πλησιάζει.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ταχύτητα και «φρεσκάδα» στο «ασπρόμαυρο» παιχνίδι, κάτι που λείπει από το «ασπρόμαυρο» κέντρο και μπορεί άψογα να δέσει με τους Σβαμπ, Οζντόεφ και Μεϊτέ, αφού και οι τρεις διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Κανείς στον Δικέφαλο δεν θέλει να βιαστεί με την περίπτωσή του, με τον ίδιο να μπαίνει σταδιακά με την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να μην υπάρξει ρίσκο νέου τραυματισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει και στην αγωνιστική δράση παίρνοντας αρχικά κάποια λεπτά συμμετοχής και στη συνέχεια θα πάρει και φανέλα βασικού.

Φυσικά, δεν προλαβαίνει το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ακολουθούν απαιτητικά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα. Έτσι, αν ανταποκριθεί σωστά όλο αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν στις 26 Οκτωβρίου. Ακολουθούν δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ (30/10, 19:30) και Ολυμπιακό (5/11), ενώ οι Σκωτσέζοι θα έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη (9/11, 19:45).

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα