Μπεργκ: Οι φήμες για την Τραμπζονσπόρ

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού, που άμεσα μας αφορά ως αγορά, είναι η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και το που θα καταλήξει.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, είχε προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ωστόσο δε φαίνεται ακόμα να έχει πάρει την απόφαση του.

Πλέον φήμες θέλουν να έχει μπει στο παιχνίδι και η Τραμπζονσπόρ, που εξετάζει πάρα πολύ

έντονα την απόκτηση του, ενώ πολλοί από τη γειτονική χώρα δίνουν το θέμα τελειωμένο και τον παίκτη με το… στυλό στο χέρι.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», λίγοι είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τι πραγματικά θέλει να κάνει ο 33χρονος επιθετικός.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ακόμα και οι ένας-δύο που ίσως γνωρίζουν τα «θέλω» του, σε ένα βαθμό, ξαφνιάστηκαν διαβάζοντας πως συμφώνησε με την ομάδα της Τουρκίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάρκους Μπεργκ δύσκολα θα αγωνιστεί του χρόνου στην Τραμπζονσπόρ, κάτι που φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις, των ανθρώπων αυτών.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε ο Μπεργκ αγωνίστηκε στην Αλ Αΐν και σε 29 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ, παραμένοντας μία πολύ αξιόπιστη λύση για την ομάδα του.

Τις καλύτερες του σεζόν, φυσικά ο Σουηδός τις έκανε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού όταν σε 151 συμμετοχές είχε 95 γκολ και 28 ασίστ.

The post Μπεργκ: Οι φήμες για την Τραμπζονσπόρ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα