Μπέος: Θα δώσω στον Κασσελάκη γαλότσες κίτρινες και φτυάρι να πάμε να καθαρίσουμε τον Βόλο

Για το χαστούκι που έριξε ο Αχιλλέας Μπέος σε πλημμυροπαθή που του φώναζε, μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος είπε πως «… Εγω μεγάλωσα έχοντας μάθει πως οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη. Ο νεαρός το κατάλαβε και ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη με τον πατέρα και τον παππού του. Τον αγκάλιασα και δώσαμε ένα τέλος. Θα μπορούσε να είναι παιδί μου».

Λίγο

αργότερα στην είδηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τον Βόλο για να δει από κοντά τις πληγείσες περιοχές, ο Μπεός απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: «Έρχεται αύριο (σ.σ. ο Κασσελάκης) από ότι έμαθα!

Να έρθει πολύ ευχαρίστως. Θα τον δεχτώ αν έρθει στο Δημαρχείο. Θα τον ενημερώσω, θα του δώσω και κάτι γαλότσες κίτρινες, ωραίες που έχω. Να πάμε μαζί στον Κραυσίδωνα, στις περιχοές που έγιναν οι μεγάλες ζημιές. Θα του δώσω κι ένα φτυάρι, θα πάρω κι εγώ, εάν πάρει κι ο… Τέιλορ ο ράφτης άλλο ένα, να πάμε να καθαρίσουμε την πόλη. Το Τέιλορ το λέω γιατί είναι ο ράφτης στα αγγλικά!».

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα