Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός LIVE

20:23 7/8/2019 - Πηγή: Sportime

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Όπως αναμενόταν ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στη βασική του ενδεκάδα στην Τουρκία. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είχε αποφασίσει από πριν να χρησιμοποιήσει ίδια ομάδα με προηγούμενα ματς.

Συγκεκριμένα με τα προηγούμενα επίσημα ματς κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι με τους Τσέχους στο Καραϊσκάκη πως είναι σε καλή κατάσταση. Για αυτό και ο Πέδρο

Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ίδια ενδεκάδα και στην Τουρκία απέναντι στην Μπασακσεχίρ.

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» έχει ως εξής…

Με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Τσιμίκα και δεξιά Ελαμπντελαουί, ενώ στο κέντρο Μεριά, Σεμέδο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν άλλαξε το δίδυμο Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης. Μπροστά τους θα είναι ο Βαλμπουενά. Με τον Ποντένσε στα δεξιά και τον Γιώργο Μασούρα αριστερά στα εξτρέμ.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γκερέρο, ο οποίος είχε σκοράρει στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Πλζεν.

Από την άλλη οι Τούρκοι θα αγωνιστούν με τους Γκιονούκ, Κλισί, Καϊσαρά, Σεϊντού Βιεϊρά, Ρομπίνιο, Καχβετσί, Τεκντεμίρ, Βίσκα, Γκούλμπραντσεν και Κριβελί.

Αυτές είναι οι δύο ενδεκάδες των προπονητών Πέδρο Μαρτίνς και Οκάν Μπορούκ από Ολυμπιακό και Μπασακσεχίρ αντίστοιχα, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο της διοργάνωσης του Champions League.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην Τουρκία. Ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη στις 13 του μήνα, ημέρα Τρίτη, στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση με μεγαλύτερες αξιώσεις έχοντας δίπλα του ο Ολυμπιακός και τον κόσμο του.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός

The post Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός LIVE appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα