Μπαρτσελόνα: Θέλει να τους διώξει όλους αλλά ήρθαν τραυματισμοί ΣΟΚ!

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα τόσο εξωαγωνιστικά με τα οικονομικά προβλήματα, όσο και αγωνιστικά.

Όπως σας ενημέρωσε χτες το sportime, οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα σκέφτονται την απομάκρυνση παικτών για να γίνει μια πολυπόθητη αλλαγή στην ομάδα. Ταυτόχρονα, και η θέση του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται υπό εξέταση καθώς η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική.

Για την περίπτωση του Ολλανδού προπονητή οι απόψεις φαίνεται να διίστανται ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ιδιαίτερα μετά

την άνευ μάχης ήττα από την Μπάγερν με 0-3 στο Champions League έχει κάνει έξαλλους μερικούς διοικούντες. Ο Λαπόρτα με τη σειρά του έχει δώσει διορία τριών αγωνιστικών στον Κούμαν για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Οι ρόλοι των τραυματισμών

Ο Κούμαν ωστόσο έχει με το μέρος του το γεγονός ότι η ομάδα ταλαιπωρείται με τραυματισμούς. Στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου μάλιστα τραυματίστηκε και ο «πλέιμεικερ» της Μπαρτσελόνα, Πέδρι. Ο Ισπανός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον τετρακέφαλο του αριστερού μηρού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο καταλονικός σύλλογος.

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται να προστεθεί δίπλα σε αυτούς τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Σίτι, και του Άνσου Φάτι. Ο Κούμαν ποντάρει στο ότι με την επιστροφή αυτών των παικτών η εικόνα της «Μπάρτσα» θα αλλάξει.

Σημαντικό ρόλο ωστόσο φαίνεται να παίζουν οι συνεχείς τραυματισμοί και στην παραμονή παικτών που βρίσκονται υπό εξέταση για παραχώρηση. Όσο η ομάδα πλήττεται από προβλήματα τραυματισμών δύσκολα κάποιος να αποχωρήσει άμεσα.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα