Μπαρτσελόνα: Εκτός για άλλες δύο εβδομάδες ο Μέσι

Πιο σοβαρό από ότι φαίνεται είναι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Λιονέλ Μέσι και θα στερήσει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός δεν θα καταφέρει να παίξει ούτε στην 3η αγωνιστική της La Liga, πού θα βρει τους μπλαουγκράνα αντιμέτωπους με την Οσασούνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπαρτσελόνα: Κοντά στα 170 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ

Ο 32χρονος σούπερ σταρ, δεν προπονήθηκε κανονικά με

την άλλη ομάδα και συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα Αφού έχει ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού.

Όπως αναφέρει ο Ισπανικός τύπος στόχος της Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι να δώσει το παρών στην αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά κανένας από τους πρωταθλητές Ισπανίας δεν θέλουν να πιέσουν την επιστροφή του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη, αφού σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να υπάρξει υποτροπή και να αργήσει ακόμα περισσότερο να επανέλθει σε αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απουσία του Μέσι είναι αρκετά εμφανής, αφού η Μπαρτσελόνα έχασε τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα από την Μπιλμπάο, ενώ χρειάστηκε στον δεύτερο κόντρα στην Μπέτις να κάνει τρομερή εμφάνιση ο Αντουάν Γκριζμάν.

Μένει να δούμε πότε θα καταφέρει ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας της Καταλονίας, να επιστρέψει και να αρχίσει να κάνει αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Μπαρτσελόνα: Εκτός για άλλες δύο εβδομάδες ο Μέσι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα