Μπάρκας: «Ηρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

O Βασίλης Μπάρκας αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Σέλτικ και την ανακοίνωση του deal έκανε δηλώσεις.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ανέφερε πως ήρθε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ τόνισε πως του αρέσει η πίεση και τα ντέρμπι. Μάλιστα δεν παρέλειψε να πει πως ήρθε στην ομάδα για να κερδίσει τρόπαια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μπάρκα στο επίσημο site της Σέλτικ:

Αρχικά δήλωσε χαρούμενος που έρχεται σε ένα

τόσο μεγάλο κλαμπ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι όνειρο να έρχεσαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Περιμένω πως και πως να αγωνιστώ με τη Σέλτικ. Ο λόγος που ήρθα είναι για να κερδίζω τρόπαια. Θέλω να κερδίσουμε 10 τίτλους σερί και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μπει στους ομίλους του Champions League»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της ομάδας και στην πίεση των αγώνων: «Ο προπονητής μου μίλησε για την ομάδα, την πίεση που υπάρχει και το στόχο να είμαστε ξανά πρωταθλητές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα, πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον προπονητή μέχρι στιγμής. Μου αρέσει η πίεση, αν ο αγώνας είναι σαν φιλικό δεν το αντέχω. Δεν μου αρέσουν τα φιλικά, μου αρέσουν τα ντέρμπι, οι αγώνες Champions League, για αυτά περιμένω πως και πως».

Τέλος μίλησε για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι φίλοι της Σέλτικ: «Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο όταν ήρθα να παίξω εδώ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμα δεν μπορούν να έρθουν οι οπαδοί στο γήπεδο, αλλά ανυπομονώ».

Το άρθρο Μπάρκας: «Ηρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα