Μπάρκας: ΕΚΠΛΗΞΗ! Sky Sports! «Στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή στη Σέλτικ»

Νέα δεδομένα στη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ φέρνει ανάρτηση δημοσιογράφου του Sky Sports

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα σημειώνει ο Σκωτσέζος Άντονι Τζόζεφ ο Μπάρκας θα μετακινηθεί στην Σέλτικ από την ΑΕΚ για το ποσό των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ και όχι με αυτό των 5+1 εκατ. που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

«Ο Βασίλης Μπάρκας

πέρασε εξετάσεις στην Γλασκώβη σήμερα μετά τηn διαφαινόμενη μετακίνησή του από την ΑΕΚ στην Σέλτικ. Η Σέλτικ συμφώνησε με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή σε ένα καθαρό ποσό ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, στο οποίο θα προστεθούν μπόνους συμμετοχών. Πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί αύριο (σ.σ. Πέμπτη 30/7 », έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Θυμίζουμε οτι μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό το οποίο μαζί με τα μπόνους συμμετοχών και στόχων θα έφτανε έως και τα 6,1 εκατ. ευρώ (5 εκατ. το «καθαρό» ποσό και 1,1 εκατ. τα μπόνους).

Τώρα ο εν λόγω ρεπόρτερ δίνει μια νέα διάσταση, καθώς αποκαλύπτει οτι το βασικό ποσό θα κυμαίνετε στα 3,3 εκατ. συν τα όποια μπόνους προστεθούν σε αυτό.

Δείτε παρακάτω το Tweet

Vasilis Barkas has had a medical in Glasgow today ahead of his proposed move to Celtic from AEK Athens.

Celtic have agreed a fee with AEK for the Greek international – understood to be an initial 3.3m euros, with add-ons based on appearances.

Likely to be confirmed tomorrow.

— Anthony Joseph (@AnthonyRJoseph) July 29, 2020

Το άρθρο Μπάρκας: ΕΚΠΛΗΞΗ! Sky Sports! «Στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή στη Σέλτικ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα