Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ 77-84: Το έκανε θρίλερ, αλλά νίκησε (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φλέρταρε για δεύτερο ματς στην σειρά με την αυτοχειρία, αλλά αυτή τη φορά την απέφυγε και έφυγε από το Μόναχο νικήτρια με το 84-77 επί της Μπάγερν να είναι η 12η νίκη της.

Η ρωσική ομάδα δεν άφησε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο στο πρώτο ημίχρονο.

Με ασφυκτική άμυνα, απόλυτο έλεγχο στα ριμπάουντ και Χίλιαρντ και Τζέιμς να οδηγούν το επιθετικό παιχνίδι, έκλεισε το δεκάλεπτο στο 10-18.

Και το ημίχρονο στο 25-41, με τους δύο Αμερικανούς να έχουν σκοράρει 28 πόντους, δηλαδή τρεις περισσότερους από όλη

την Μπάγερν και τα ριμπάουντ να είναι 10-21.

Η διαφορά έφτασε και στο +20 (35-45) στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου κι εκεί άλλαξαν τα πάντα.

Η Μπάγερν Μονάχου βρήκε τους ηγέτες που απελπισμένα αναζήτησε καθώς ο Λούτσιτς σημείωσε δέκα πόντους, ο Χούστις της έδωσε σκορ από μακρινή απόσταση και η διαφορά μειώθηκε έως και στους επτά πόντους (46-53, 27’) καθώς η ΤΣΣΚΑ έχασε τις δομές της.

Εκεί ο Τζέιμς πήρε λογικές αλλά και τραβηγμένες προσπάθειες, αλλά η δική του ευστοχία στις βολές κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλος της περιόδου (52-59).

Η Μπάγερν συνέχισε στον ίδιο τρελό ρυθμό έχοντας το μακρινό σουτ από τον Κόπονεν και μείωσε στον πόντο (64-65, 33’) σ’ ένα διάστημα όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε λύσεις μόνο από τον Κώστα Κουφό.

Οι λεπτές ισορροπίες διατηρήθηκαν (69-70) με την είσοδο του αγώνα στα τελευταία 3:30 αγωνιστικά λεπτά. Ένα έμμεσο τρίποντο του Χάινς κι ένα ανόητο αντιαθλητικό φάουλ του Μονρό άλλαξαν τις ισορροπίες του αγώνα γιατί η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε με έξι πόντους (69-75, 37’).

Δύο χαμένες βολές του Μονρό σε συνδυασμό με ένα τρίποντο του Κουρμπάνοφ (71-80) ουσιαστικά έγραψαν τον επίλογο του αγώνα, 100’’ πριν το τέλος, παρά την προσπάθεια του Λούτσιτς.

Ο τελευταίος ευστόχησε σε τρίποντο (74-80, 38:30) αλλά στην κρίσιμη φάση δέχθηκε ένα μεγαλοπρεπέστατο στοπ από τον Μπόλομποι.

The only way to react…#GameON pic.twitter.com/xT3vhueVMI

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 10, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ 77-84: Το έκανε θρίλερ, αλλά νίκησε (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα