Μπάμπης Κωστούλας: Το ένα εκατομμύριο είχε φανεί… πολύ στις Ιταλικές ομάδες

Ο Μπάμπης Κωστούλας φυσικά και είναι talk of the town για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταγραφή plus 40 εκατομμυρίων δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα. Για να φτάσει εκεί που έφτασε και μάλιστα μόλις στα 18 του, ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, έχει ήδη διαγράψει πορεία.

Δεν είναι κάτι νέο το ενδιαφέρον σπουδαίων ομάδων του εξωτερικού για τον Κωστούλα. Ούτε κάτι που υπάρχει και συντηρείται τον τελευταίο χρόνο.

Ο Κωστούλας

είχε κάνει αίσθηση ήδη 3-4 χρόνια πίσω. Όταν ήταν, δεν ήταν 15 ετών.

Ο νεαρός άσος τότε ακολουθούσε την σχετική πορεία που υπάρχει για αυτές τις ηλικίες. Ακαδημία, συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά και όλα αυτά προκειμένου να ενταχθεί σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αντιληφθεί πως στα χέρια τους έχουν ένα ατόφιο ταλέντο. Έναν παίκτη, που αν η εξέλιξή του προσεχθεί, τότε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Περίπου 3 χρόνια μετά αυτό έγινε πράξη. Ο Κωστούλας είχε ενεργή συμμετοχή στο νταμπλ και κατέκτησε το Youth League.

Οικονομικά, ο Ολυμπιακός βάζει στα ταμεία πάνω από 40 εκατομμύρια και με το ποσοστό μεταπώλησης μπορεί να φτάσει και τα 50.  

Τότε, πριν 3 χρόνια ο… όχι και τόσο αστικός μύθος λέει πως υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τις μεγάλες ιταλικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν τον είχε προς πώληση. Αλλά με ένα ποσό λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο, η υπόθεση θα μπορούσε να γίνει open.

Έτσι λένε οι πληροφορίες, από πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση.

Οι ιταλοί, ωστόσο, δεν προχώρησαν. Και μάλλον 3 χρόνια μετά θα το έχουν μετανιώσει.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα