Αυγενάκης: Συνάντηση με το φόντο το κλειστό της ΑΕΚ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, με κεντρικό θέμα της συζήτησης το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσιών (κλειστό της Πάλης) και το αίτημα που έχει καταθέσει η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλουν άμεσα η «Βασίλισσα» να φτιάξει το δικό της σπίτι και στο πλαίσιο αυτό ο Υφυπουργός Πολιτισμού

και Αθλητισμού είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους όχι μόνο για να ξεπεραστούν άμεσα τα εκκρεμή ζητήματα με το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, αλλά και για να εξεταστούν οι προοπτικές βελτίωσης και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί του Ήφαιστος- Άρης

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει:

«Με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (κλειστό της Πάλης) και το υπό εξέλιξη αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρησή του, στο πλαίσιο της σοβαρής επένδυσης στην οποία σκοπεύει να προβεί στην εγκατάσταση, η οποία θα την αναζωογονήσει και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.
Η συνεργασία του κ. Αυγενάκη με τον κ. Παππού θα συνεχιστεί, ώστε όχι μόνο να ξεπεραστούν άμεσα τα εκκρεμή ζητήματα γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, αλλά και να εξεταστούν οι προοπτικές βελτίωσης άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αυγενάκης: Συνάντηση με το φόντο το κλειστό της ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα