Αυγενάκης: «Να βάλουμε πολλά… γκολ»

16:34 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

Έγινε την Τρίτη (9/7) η παράδοση – παραλαβή του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον προκάτοχο Γιώργο Βασιλειάδη να αποχωρεί και στη θέση του να αναλαμβάνει ο  διάδοχος Λευτέρης Αυγενάκης. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης καλωσόρισε τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού με ένα αστείο.

«Κάτι κακό έκανε στον αρχηγό του και τον έβαλε εδώ» είπε χαριτολογώντας ο πρώην (πλέον) υφυπουργός Αθλητισμού.

«Δεν το βλέπω σαν τιμωρία αλλά σαν ευκαιρία» απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης, που λίγο αργότερα σε πηγαδάκια αποκάλυψε ότι είδε θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει το συγκεκριμένο

υφυπουργείο, όταν του τέθηκε το θέμα. «Ήταν επιλογή μου το συγκεκριμένο υπουργείο» είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενους στους υπαλλήλους του υπουργείου είπε την ατάκα «…να βάλουμε πολλά γκολ»

Στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που ήταν παρούσα στην παράδοση – παραλαβή του υφυπουργείο.

«Ως πολιτικός ο κ. Αυγενάκης έχει αναλάβει πολλές δύσκολες αποστολές και τις έχει φέρει σε πέρας με επιτυχίες. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε».

Η συγγνώμη του Βασιλειάδη

Ο απερχόμενος υφυπουργός Αθλητισμού στην ομιλία του, ζήτησε μεταξύ άλλων, συγγνώμη «από όσους αδίκησα. «Δουλέψαμε, σκληρά, ανοίξαμε νέους δρόμους και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν θετικό» είπε μεταξύ άλλων.

Αυγενάκης: «Βασικό αγαθό ο αθλητισμός και όχι πολυτέλεια»

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού από την πλευρά του, ολοκλήρωσε την ομιλία του με μία προτροπή προς τους υπάλληλους του υπουργείου.

«Πάμε να βάλουμε πολλά γκολ» τους είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε… «Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τον αθλητισμό θα είναι ότι αποτελεί βασικό αγαθό και όχι πολυτέλεια. Θέλουμε τον αθλητισμό για τους πολλούς και κυρίως για την επόμενη γενιά».

The post Αυγενάκης: «Να βάλουμε πολλά… γκολ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα