Ατυχία με Τόνσο στον Άρη, τέθηκε νοκ-άουτ!

Δεν λένε να αφήσουν τον Άρη σε ησυχία τα προβλήματα τραυματισμών. Αυτή τη φορά η… καμπάνα χτύπησε για τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Κι αυτό καθώς μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο. Ετσι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων το επόμενο δεκαήμερο, έχοντας ήδη ξεκινήσει θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η αντίδραση του Μονεμβασιώτη στα περί ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Άρης

Αυτή τη ατυχία έρχεται πάνω που ο Τόνσο

είχε αρχίσει να δείχνει θετικά δείγμα στις προπονήσεις, ενώ είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό του Άρη με ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σκοράροντας κιόλας.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, συμμετείχε στη σημερινή (Πέμπτη 21/11) προπόνηση, ενώ ο Λέριν Ντουάρτε ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα).

Να σημειώσουμε ότι οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν μία φορά στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/11, 19:30).

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή (22/11), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ περιλαμβάνει προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ατυχία με Τόνσο στον Άρη, τέθηκε νοκ-άουτ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα