Αττική: Ισχυρή καταιγίδα την Πέμπτη (31/10)

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αττική αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με κατά τόπους μεγάλα ύψη από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες ώρες της Παρασκευής.

Το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα είναι ήδη σε εξέλιξη και τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Αττική.

Για

το υπόλοιπο της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα φαινόμενα να εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Εκτός Ρόδου η δίκη – Σε ποια πόλη θα γίνει (vid)

Χαλαζοπτώσεις αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες ώρες της Παρασκευής κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα των ορεινών όγκων της χώρας.

Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ενισχυμένοι μόνο την Παρασκευή και θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 6 με 7 μποφόρ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αττική: Ισχυρή καταιγίδα την Πέμπτη (31/10) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα