Ατρόμητος: Παίζει φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

00:17 4/9/2019 - Πηγή: Sportime

Θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει και καλύτερα τη σεζόν ο Ατρόμητος. Οι δύο ισοπαλίες δεν είναι η συγκομιδή που θα ήθελαν ως τώρα στο Περιστέρι.

Είναι πολύ νωρίς, όμως, για συμπεράσματα. Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά τη διακοπή. Το αρνητικό για εκείνη είναι πως θα έχει δύσκολο ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (3/9) επέστρεψε ο Ατρόμητος στις

προπονήσεις μετά την ισοπαλία με τη Λαμία. Όσοι είχαν αγωνιστεί στο ΔΑΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Spa Center, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για την Τετάρτη (4/9) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, οι Περιστεριώτες έκλεισαν φιλικό την Πέμπτη (5/9, 18:00) στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί θα έχει την ευκαιρία ο Αναστασίου να τσεκάρει ξανά και παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το εξής: «Τα πιο θερμά συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές της Κ19 που κατάφεραν να επιτύχουν την είσοδο τους σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσω Πανελληνίων.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδριόπουλο (Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας), Ιωάννη Βαγγέλη (Πολιτικών Μηχανικών) και Βασίλη Ξενοπανάγο(Οικονομικών επιστημών».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ατρόμητος: Παίζει φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα